"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twelve − nine =

eighteen − 18 =

Acești oameni intră în viața ta și o îmbunătățesc învățându-te lecții valoroase și adesea dificile …

loading...

Mulți oameni cred că un spirit înrudit este o persoană care apare brusc în viața noastră, face totul perfect și ne „completează”, de parcă înainte de această întâlnire nu am fi fost niciodată o persoană holistică.

Dar aceasta este o eroare complet evidentă în gândire.

Doar nu credzi că acea persoană îți va rezolva toate problemele!?

Acești oameni intră în viața ta și o îmbunătățesc învățându-te lecții valoroase despre viață și despre lume, în general.

Sufletele pereche nu există pentru a-ți cufu-nda viața în haos. Nu, scopul lor este de a stabili o ordine atunci când toate lucrurile par să fie confuze. Da, poate fi dificil de înțeles, având în vedere anii trăiți în anumite condiții, precum și filmele populare de la Hollywood.

Dar amuzantul este că un suflet pereche nu trebuie să fie iubitul sau iubita ta. Poate fi prietenul tău, fratele, sora, oricine.

Scopul sufletului pereche este să te învețe tot ceea ce trebuie să știi. Și aceasta nu este o sarcină ușoară, prin urmare, relațiile cu o astfel de persoană sunt foarte departe de conceptul celor ideale.

În realitate, acestea sunt adesea foarte complexe, pentru că te fac să oferi tot ce e mai bun în fiecare situație, te înfurie și te supără. Dar toate acestea își au scopul, deoarece diamantele reale se nasc ca urmare a unei șlefuiri extraordinare.

O relație simplă nu te va învăța niciodată nimic, pentru că nu prezintă încercări.

Și încă un lucru: nu confu-nda sufletul pereche cu o persoană toxică care încearcă să te facă să acționezi într-un mod care i se potrivește. Există o linie fină între aceste concepte.

Alexandra Pîrvan

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.