"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

thirteen − 11 =

three × 2 =

Când te îndrăgostești de cineva și nu știi dacă sentimentul e reciproc, cu siguranță îți pui o mulțime de întrebări. Iată cum să descoperi dacă te place sau nu!

loading...

Nici nu îți arată că te place, dar nici nu pare să fugă de tine? Poate că te place sau poate nu, dar cum poți afla?

Desigur, dacă vrei cu adevărat să afli dacă te place, metoda cea mai sigură este să întrebi direct persoana respectivă. Dar, dacă ești timid/ă și îți este frică de un posibil răspuns respingător, un test de personalitate îți poate oferi câteva indicii în legătură cu cel/cea pe care o placi, scrie eva.ro

Înainte de a-ți face speranțe că puteți avea o relație, trebuie să știi dacă și cealaltă persoană simte tot ce simți și tu. Dar, dacă nu vrei să întrebi direct sau să faci o mișcare reală în acest sens, singurele soluții sunt să aștepți să îți dai seama sau să recurgi la un test de personalitate sub forma unei iluzii optice.

Nu trebuie decât să arunci o privire asupra acestei imagini și să spui ce animal vezi prima oară. În funcție de asta, vei știi cu siguranță cum să acționezi pe viitor:

Pisica

Dacă ai văzut prima oară pisica când ai privit această imagine, acest lucru indică faptul că întâmpini dificultăți în a evalua sentimentele altor oameni, deoarece ești mult prea concentrat/ă pe propriile tale sentimente.

Acest lucru este normal. Poate fi foarte greu să renunți la această gândire, dar până nu o faci, nu vei fi capabil/ă să descifrezi ce simte cu adevărat persoana pe care o placi. Data viitoare când sunteți doar voi doi împreună, acordă atenție doar acțiunilor sale, ignorându-ți propria persoană. Astfel, vei primi cu ușurință răspunsul pe care îl cauți.

Fluturele

Dacă ai văzut fluturele prima dată în imagine, acest lucru poate spune multe despre cum vezi lumea și cum te văd alți oameni.

A vedea fluturele indică o tendință de a privi în profunzime situațiile din jurul tău. Dacă simți și crezi că persoana pe care o placi simte aceleași lucruri ca și tine, probabil că ai dreptate. Instinctul tău nu dă greș prea des, așa că nu îți fie teamă să îl asculți!

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.