"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 + nineteen =

five − two =

Indiferent cât de atenți am fi, sunt momente când salteaua se pătează de pete.

loading...

Sigur că puteți apela la produsele chimice, care rezolvă problema urgent, însă ar fi mai bine pentru sănătatea voastră, să folosiți produse naturale, pe care să le preparați singuri acasă.

Încercați și veți fi extrem de mulțumiți de ce obțineți.

Combinați bicarbonate de sodiu cu peroxid de hidrogen

Pentru a obține o soluție cu ajutorul căreia să scăpați de petele de pe saltea, aveți nevoie de o sticlă cu pulverizator de 500 ml, 1 linguriță cu soluție transparentă de spălat vase, bicarbonat de sodiu și 250 ml de peroxid de hidrogen 3%. Pentru început, umpleți sticla cu apă, apoi adăugați soluția de vase.

Agitați pentru a se topi apoi stropiți salteaua cu tot conținutul. Puneți alți 250 ml apă și peroxidul de hidrogen. Agitați bine și iarăși stropiți salteaua. Pe salteaua umedă, puneți bicarbonatul de sodiu pe care trebuie să îl repartizați uniform. Aveți grijă să lăsați geamurile deschise. Se va lăsa să acționeze noaptea, iar dimineața, veți aspira salteaua.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.