"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen − 15 =

one × four =

Am intrat biroul sau, m-am asezat si asteptam pana va termina de scris. Am observat intre timp o rama foto digitala pe care nu o vazusem pana acum.

loading...

Intr-o fotografie l-am vazut pe amantul meu cu fiul sau la scoala, in alta apare intreaga familie pe fundalul muntilor acoperiti de zapada, acolo el o imbratiseaza pe sotia sa.

In acea zi am vazut-o pentru prima data pe sotia sa…

Mi-a parut destul de straniu: eu sunt blonda, ea este bruneta. Eu am parul lung, ea are parul scurt, ea este putin mai in varsta, dar cat de mult semanam! Ovalul fetei, ambele avem gropite in obraji, riduri in jurul ochilor cand zambeste larg, scrie anamariavasile.com.

Si ambele il iubim pe el. Eram impreuna de mai mult de un an. Eu am incercat sa plec, sa fug, dar nu mi-a ajuns curaj. El imi spunea de fiecare data ca ma iubeste, ca ii este dor de mine, ca eu sunt destinul lui, in timp ce relatia cu ea este o formalitate.

Mi-am dat seama ca nu era chiar asa. In acea zi am vazut niste persoane reale care ma priveau din fotografii. Si am simtit ca nu mai vreau sa fiu mintita. Da, sunt barbati care divorteaza, dar el, dupa cum mi-am dat seama, se simtea foarte bine in triunghiul nostru amoros. Si nu era deloc o coincidenta ca el refuza sa vorbeasca despre viitor.

Fotografiile se depanau in continuare si am inceput a simti cum el se transforma incet intr-un dusman care ne mintea pe ambele. Nu aveam nevoie de el asa: chiar daca ar fi plecat de la ea, chiar daca am fi inceput sa locuim impreuna, dupa aceste fotografii nu mai puteam avea incredere in el. Pentru ca era atat de convingator cand ma mintea. Si era atat de gingas cu sotia sa.

Ochii mi s-au umplut cu lacrimi.

– Ai dorit ceva? – M-a intrebat el.

Am clatinat din cap si am iesit din birou.

Am plans cateva zile la rand. Pentru a scapa de tentatia de a-l suna, i-am dat telefonul meu unei prietene. Plangeam incontinuu. Abia in cea de-a patra zi am simtit un fel de indiferenta.

O saptamana mai tarziu am plecat la Paris. In timp ce ma aflam la aeroport, analizam sutele de barbati care se grabeau undeva, beau cafea, scriau sms-uri, vorbeau sau taceau. Si atunci mi-a venit brusc aceasta idee: „Exista miliarde de barbati in aceasta lume, de ce m-am agatat de el? Si de ce cred cu incapatanare ca anume el este destinul meu? Si ce inseamna, de fapt, destin?”

Am mers la o expozitie unde se aduna mii de barbati din intreaga lume. Am inchis ochii si am incercat sa-i cer universului sa-mi scoata in cale pe cineva cu care sa am o relatie frumoasa si sa ne bucuram impreuna de viata.

Dar sa fie singur ori divortat!

Doua zile mai tarziu l-am intalnit pe viitorul meu sot: un australian cu parul roscat, vesel si necasatorit. Suntem impreuna de 9 ani.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.