"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 − 3 =

19 + twelve =

Oamenii care cred în semne și doresc să-și protejeze locuința de influența altor forțe lumești nu se despart de anumite concepții.

loading...

Timpul nu stă nemișcat, dar pentru că astăzi obișnuita mătură de casă a fost înlocuită de aspiratoare și alte aparate „inteligente”, oamenii care cred în semne și doresc să-și protejeze casa de influența forțelor altei lumi nu se despart de bătrâna mătură.

De unde vine o asemenea dragoste pentru echipamentele casnice și cum poate o mătură să ne protejeze casa?

Să vedem…

Din cele mai vechi timpuri, atitudinea față de mătură era ambiguă. Pe de o parte, această „rudă apropiată” a aspiratorului era considerată un atribut al vrăjitoarei, iar pe de altă parte, nu se puteau descurca fără ea, în nicio casă. Și nu este vorba doar despre capacitatea sa de a curăța gunoiul. Cu ajutorul acestei ustensile gospodărești, oamenii își salvau casa de rău, măturau negativul și chiar atrăgeau norocul.

Cum să mături negativitatea din casa ta

Pentru a lupta cu diavolul care s-a stabilit în casă, este necesar să îndeplinești un ritual special. Trebuie să mături toată casa, să privești în fiecare colț și să duci gunoiul la ușă, însă doar în nopțile cu luna în scădere. La ușă, se pare, este granița dintre lumea noastră și cealaltă, ceea ce înseamnă că negativitatea colectată trebuie aruncată dincolo de această graniță.

După ce ai colectat gunoiul, ia-l cu mătura și aruncă-l peste pragul casei.

Cum să ai noroc cu ajutorul unei mături

Vei fi surprins, dar cu ajutorul unei mături poți chiar să atragi noroc sau, mai bine zis, să-l furi de la un vecin care are succes! Acest lucru se face destul de ușor. Este necesar doar să apropi mătura de ușa unui om mai înstărit din preajma casei tale. Mătură puțin la ușa sa, apoi adu gunoiul în interiorul casei tale. Este important ca gunoiul colectat să petreacă noaptea în casa ta.

Care sunt cele mai bune zile pentru a mătura în casă

Există zile care sunt ideale pentru curățarea casei, precum și cele care sunt complet improprii pentru a folosi cu o mătură. Încălcând această regulă, îți poți pierde norocul, inclusiv în bani, urmând aceste sfaturi, este destul de realist să aduci prosperitate financiară în casa ta.

Deci, iată care sunt zilele:
• Luni, este mai bine să nu iei o mătură în mână, poți pierde bani.

• Dacă mături marțea, este foarte probabil să găsești o sumă de bani pierdută de altcineva;

• Mătură miercurea pentru a intensifica comerțul și profiturile mari;

• Dacă mături joia, îți mături banii.

• Dacă mături vinerea, îți cheltuiești brusc toți banii.

• Sâmbăta, dacă vei mătura, inviți banii în viața ta. Cu cât curățarea este mai detaliată, cu atât este mai probabil să te îmbogățești.

• Dacă mături duminica poți atrage necazuri. Această zi nu este deloc potrivită pentru curățenie!

Apropo, trebuie să cumperi o mătură pe luna în creștere. Poți face acest lucru în orice lună, cu excepția lunii august. În caz contrar, te poți confrunta cu probleme grave.

Când cumperi o mătură asigură-te că știi ce vrei de la viață, este foarte probabil să devină realitate foarte curând.

Este recomandat să cumperi o mătură luni, marți sau joi. Dacă intenționezi să îți păstrezi și să îți mărești averea, cumpără o mătură de la un bărbat, iar când vii acasă, leagă o panglică verde pe mânerul său.

După ce ai adus acasă achiziția, nu te grăbi să o pui imediat la treabă. Pentru început, lasă mătură „să lucreze” pentru a atrage bani. Pentru a face acest lucru, presară puțină sare pe ea.

După o zi, poți lua mătura și o poți folosi.

În același timp, trebuie să spui: „Dorința, de exemplu bani – mătur – primesc dorința (bani)!”.

După cum poți vedea, o mătură obișnuită nu numai că te poate ajuta să îți cureți casa, ci și să atragi spor în ea.

Haide, cumpără o mătură, ce ai de pierdut?

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.