"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × two =

fifteen − 13 =

Cu toții suntem obișnuiți să citim horoscopul zilnic pentru a vedea cum suntem influențați de astre. Iată mai jos ce ne spun astrologii despre ziua de azi, 7 noiembrie.

loading...

Horoscop complet pentru 7 noiembrie!

Horoscop 7 Noiembrie 2019 BERBEC

Astăzi se anunţă o serie de cheltuieli neprevăzute: poate fi vorba de plata unor facturi, ori închiderea unui credit bancar, chiar plata unei amenzi venite pe nepusă masă. Până la finalul zilei, vei reuşi să soluționezi toate problemele.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Taur

Vei primi un răspuns favorabil în legătură cu o problemă mai veche. Acesta este momentul potrivit să te afirmi. Nu rata această ocazie, deoarece îţi va aduce multe satisfacții pe termen îndelungat, scrie yve.ro

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Gemeni

Ai îndoieli în legătură cu sinceritatea unei persoane pe care până acum o considerai confidentă. Nu este însă cazul să te pripești. Timpul îți va fi complice, iar mai devreme sau mai târziu persoana în cauză va fi demascată.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Rac

Trebuie să înveți că tot ce este în exces este rău. Încearcă să te controlezi mai mult, să fii mai cumpătată şi astfel vei împușca doi iepuri dintr-o lovitură: problemele vor dispărea, iar tu vei fi mult mai liniștită.

Leu horoscop 7 Noiembrie 2019

Astăzi nu îţi va lipsi absolut nimic şi vei avea parte de toată atenţia persoanelor dragi. Te gândeşti să planifici o călătorie la care visai de foarte mult timp. Leii ar putea descoperi astăzi că un prieten pe care îl credeau foarte apropiat și în care și-au pus toată încrederea nu are cele mai bune intenții în ceea ce îi privește. Ar putea avea de suferit după ce află de o trădare din partea acestuia. În planul profesional, lucrurile par că scapă de sub control și ar face bine să încerce să își dea mai mult interesul la serviciu.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară se trezesc cu fața la cearșaf, cam morocănoși și puși pe ceartă. Au ceva pe suflet, iar orgoliul îi împiedică să se destăinuie. Sunt sfătuiți să lase deoparte reținerile și să mărturisească unui prieten ce se întâmplă cu ei. Asta îi poate afecta și la locul de muncă, unde astrele prevăd mustrări din partea superiorilor.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Balanţă

Balanțele încep ziua cu o energie fantastică. Au parte numai de surprize în viața de cuplu, unde partenerul îi va surprinde cu un cadou, posibil o vacanță în doi, de care aveau mare nevoie. La locul de muncă, acești nativi sunt foarte productivi astăzi, dau dovadă de multă responsabilitate și profesionalism și chiar ar putea fi răsplătiți pentru asta.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Scorpion

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți astăzi la ceea ce spun. O glumă nepotrivită la serviciu le poate atrage mustrări și îi poate pune într-o lumină proastă. Previziunile vin cu vești mai bune în planul financiar. Au toate șansele să câștige o sumă de bani pe care o pot investi în cumpărături pentru casă.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt o bombă de energie! Reușesc să fie în centrul atenției orice ar face, iar, fiind o fire narcisistă, asta nu poate decât să îi bucure. În planul sentimental, tind să își neglijeze partenerul de viață și să trateze relația cu superficialitate. Astrele îi îndeamnă la ceva mai multă atenție și cumpătare.

Capricorn horoscop 7 Noiembrie 2019

O ofertă de lucru în străinătate sau o călătorie de afaceri le poate bucura ziua Capricornilor. Chiar dacă nu au avut o perioadă foarte bună la serviciu, un șef care are încredere în capacitățile lor vrea să le ofere un imbold. Surprize și pe planul amoros: o persoană cunoscută întâmplător și cu care au multe lucruri în comun le poate face ochi dulci.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Vărsător

Este o zi numai bună pentru investiții în cazul Vărsătorilor. Fie că vorbim de afaceri sau de achiziții pentru ei, astrele sunt de partea lor și orice ar face astăzi în planul profesional va fi un real succes. Însă, în relația cu persoana iubită, lucrurile cam scârțâie. Apariția unei persoane din trecut îi poate da peste cap și nu mai înțeleg ce simt pentru partenerul de viață.

Horoscop 7 Noiembrie 2019 Peşti

Un telefon de departe le poate schimba ziua Peștilor. O rudă sau un prieten din afara țării le dă o veste foarte bună, posibil legată de bani. Astrele prevăd o discuție decisivă cu persoana iubită, în care trebuie să fie foarte atenți la cum se exprimă. Relația lor e ușor sensibilă astăzi, iar orice mărturisire poate fi interpretată…

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.