"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 + ten =

thirteen + eleven =

Fiecare zi este pentru noi oamenii un dar pe care îl primim de la Dumnezeu. Dacă vrei, fiecare zi in care deschidem ochii reprezinta o noua sansa pe care Dumnezeu ne-o ofera drept dovada a milostivirii Sale imense pe care ne-o poartă.

loading...

Viata, daca o judecam temporal din momentul nasterii si pana in cel al adormirii noastre, nu este altceva decat o imensa sansa pe care Dumnezeu ne-o ofera pentru a fi aproape de El, un dar insa in egala masura si o incercare, un test, o lupta continua cu noi insine si cu ispitele pe care le infruntam.

Auzim adesea oamenii ca spun despre ei insisi sau despre altii ca “a fost soarta”, insa uitam un lucru. Dumnezeu ne-a inzestrat cu liberul arbitru sa ne decidem singuri aceasta soarta. Si stim acest lucru inca de la cei dintâi oameni creati de Dumnezeu, Adam si Eva, inzestrati cu aceasta libertate de a-si decide singuri soarta.

Asa si cu noi, oamenii moderni, suntem liberi sa facem ceea ce credem de cuvinta cu vietile noastre si, in cele mai multe dintre cazuri, ne amintim de Dumnezeu si alergam spre El doar in situatii de urgenta, cand avem o problema, cand suntem zdrobiti trupeste sau sufleteste.

Niciodata nu e însa prea tarziu sa-l cautam pe Dumnezeu.

Intrebarea este cati dintre noi ne amintim de Dumnezeu in cele 24 de ore si cat timp din acest interval il acordam pentru a-I multumi lui Hristos Adevaratul nostru Dumnezeu pentru milostivirea de a ne mai acorda o sansa, o zi pentru mantuirea noastra?

Alergam de fiecare data la Domnul cand avem o problema si cadem in genunchi, insa odata vindecati uitam sa ne intoarcem si sa multumim pentru milostivirea primita revenind la viata noastra cotidiana, scrie randuripentrutine.eu

Cum putem multumi mai bine decat facandu-ne bine placuti lui Dumnezeu, ascultand cuvantul dreptei credinte si ducandu-ne viata in smerenie si curatie.

Asadar, inainte de a cere orice lucru cat de mic de la Dumnezeu, sa nu uitam in primul rand sa-I multumim pentru toate lucrurile pe care deja le avem si de care uneori poate nici nu ne facem vrednici.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.