"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Natura respectă întotdeauna planul. Corpurile noastre sunt vindecate dacă nu intervenim în acest proces. Același lucru este valabil și pentru viață …

Nu renunța niciodată, indiferent ce se întâmplă – spune un citat popular. Pe de altă parte, ni se spune în mod constant că se întâmplă lucruri bune dacă ne oprim din încercările noastre de a atrage ceva ce nu ni se potrivește.

Încercând să forțezi fericirea, o împingi departe de tine. Dacă acest demers nu este mijlocit, fericirea va veni către tine. Ceea ce uneltești în viața ta nu poate fi numit planul „A”. Acesta este Planul B, pentru care ai optat atunci când erai obosit să aștepți ceea ce vine de la sine, adică din interiorul tău sau, mai bine zis din particula Divină. Un exemplu mai concis ar fi următorul: strângând tare, în pumn, nisipul, acesta îți va aluneca mai repede printre degete. Există lucruri care nu pot fi controlate, dar, astfel, ele conduc o persoană la ceea ce nici măcar nu a visat la început.

Când încerci să nu te gândești la ceva (de exemplu, un elefant alb), atunci toate gândurile tale sunt doar despre asta. Și cu cât încerci mai activ să eviți ceva, cu atât mai mult atragi.

De regulă, oamenii nu doresc să atribuie succesele de viață unor coincidențe fericite, soartă sau anumite circumstanțe, deoarece acestea sunt departe de a fi singurii factori ai acestor succese. Cu toate acestea, nerecunoscându-le absolut deloc prezența, se privează de viziunea imaginii complete.

Succesul este mai mult decât o muncă asiduă. Într-adevăr, majoritatea oamenilor de pe planetă muncesc din greu. Dar rezultatul muncii lor va fi complet diferit, deoarece își direcționează energia către lucruri diferite. Munca devine dificilă doar dacă ne obligăm să o facem, forțându-ne astfel să ne implicăm în lucruri neinteresante și neatractive.

Atunci când o persoană este de acord să facă ceea ce i se pare plăcut sau interesant, începe imediat un ciclu de evoluție. Prin aplicarea eforturilor și obținerea unui rezultat pozitiv instant, rezerva noastră de energie este restabilită rapid.

Văzând rezultatele noastre și crezând în ele, devenim mai organizați. Din acest motiv, unii oameni presupun că lucrurile care ne plac cel mai mult sunt cele pe care le obținem.

„Fluxul” este chiar starea productivității maxime atunci când îți pierzi simțul timpului și mergi orbește cu sarcina ta. Adesea, în acest mod apar cele mai bune realizări ale vieții. Iar cei care sunt capabili să mențină acest ritm au ocazia să se bucure de un succes incredibil, tot timpul. Dar încercarea de a te pune la treabă nu te va lăsa niciodată să ajungi la o stare de „curgere”.

Această lege explică principiul de lucru al multor alte legi naturale și, uneori, este chiar mai puternică decât noi înșine, dar pe care dorim atât de disperat să o înțelegem și să o facem să lucreze în avantajul nostru.

Natura respectă întotdeauna planul. Corpurile noastre sunt vindecate doar dacă nu intervenim în acest proces.

Succesul începe în noi înșine. Interesele, abilitățile, hobby-urile, rănile, plângerile, nemulțumirile și visele noastre nu sunt întâmplătoare. Locul în care se intersectează toate se numește vocația noastră și este absolut unică, pentru toată lumea.

Nu trebuie să accelerăm nimic. Nu este nevoie să lupți pentru asta. Pur și simplu deschide-te în fața succesului și apoi, ca în cazul nisipului din mână, învață cum să te relaxezi…

Alexandra Pîrvan

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.