"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven + 8 =

three + 13 =

Trecutul este o parte integrantă a fiecărei persoane. Dar el singur este purtat cu aceste amintiri și regrete. Alți oameni au uitat de multă vreme ce ai făcut, și destul de des, nici nu au observat că ai greșit.

loading...

Te lupți cu obiceiuri proaste, cu oamenii greșiți în viața ta. Dar din anumite motive, alegi, în mod constant, acele lucruri care sunt opuse, pe care ar trebui să le refuzi. Te grăbești s lupți, când trebuie doar să treci pe lângă bătălie.

De ce, de ce?

Pentru a suta oară, pune-ți această întrebare și găsește un răspuns.

Acest lucru se datorează faptului că inima și mintea ta sunt într-un confl1ct constant. Se sfârșește întotdeauna în mod tradițional: te împiedici din nou, cazi și te umpli de vânătăi, deși cele vechi nu s-au vindecat încă.

Dar trebuie să înțelegi un lucru important. Faptul că faci lucruri greșite nu înseamnă că ești o persoană rea.

Da, le faci. Lucruri rele. Dar nu ești deloc rău. Deci nu există niciun motiv să îți pui cenușă în cap, tu o faci.
De exemplu, ai cumpărat un abonament anual la o sală de gimnastică sau la piscină, dar ai ers acolo de maximum cinci ori.

Sau o altă situație: cineva are nevoie de tine și te sună. Dar eziți, și … nu răspunzi la mesajul său. Este complet de neînțeles de ce!

Încă îți faci griji pentru lucrurile care s-au întâmplat cu mult timp în urmă.

Deci decizi că nu meriți să fii fericit. Nici azi, nici în viitor. Prin urmare, continui să plonjezi în oceanul urii de sine. La urma urmei, nimic nu poate fi schimbat sau rescris.

Când îți dai seama, în sfârșit, de acest simplu adevăr?

Doar faptul că ai făcut lucruri rele nu înseamnă că ești o persoană rea.

Pentru început, conceptul de „lucruri rele” este destul de subiectiv. Acest lucru nu poate fi măsurat sau determinat folosind analize sau teste. Ceea ce consideri foarte rău poate fi de fapt complet normal pentru altcineva.

Amintește-ți: a face greșeli este absolut normal. Până la urmă, suntem doar oameni, nu zei dintr-un film epic. Iar omul este imperfect. Și acest lucru este normal.

Încă meriți iubire, sănătate și fericire. Meriți noroc și să îți faci visul să devină realitate. Meriți să te bucuri azi și în fiecare zi!

Și, pentru asta, ar trebui să vii mai presus de orice crezi că este rău. Cel mai probabil exagerezi amploarea „rătăților” din trecut.

Trecutul este o parte integrantă a fiecărei persoane. Dar el este purtat cu aceste amintiri și regrete.

Prin urmare, lasă trecutul, „de unde l-ai luat”. De fapt, nu s-a întâmplat nimic catastrofal. Nu ai uc1s pe nimeni și nu ai jefuit o bancă. Greșelile din trecut nu înseamnă că nu ai voie să crești și să te bucuri de viață.

Lucrurile rele nu depășesc tot binele pe care îl ai în suflet. Chiar dacă nu vezi așa, astăzi.

Trăiește la maxim și nu te critica pentru fiecare lucru mic. Ai dreptul să greșești și să fii fericit. Chiar dacă ai luat 5 kilograme în greutate, în timpul vacanței.

Chiar dacă încerci fără succes să devii organizat și motivat.

Noroc și prosperitate. Pentru noi toți. Merităm. Chiar dacă am greșit!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.