"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Începem ultima săptămână a lunii și mulți vrem să știm cum ne influențează azi astrele. Să vedem în continuare ce spun astrologii.

Horoscop COMPLET 25 noiembrie:

Berbec

Astăzi riscaţi să intraţi în conflict cu persoane apropiate că nu vă respectaţi promisiunile. Din nefericire, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că preferaţi să nu comentaţi. Astrele vă susţin financiar.

PUBLICITATE

Taur

Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către partenerii de afaceri. Nici viaţă de familie nu decurge atât de bine cum doriţi, din cauza lipsei finanţelor.

Gemeni

PUBLICITATE

Încercaţi să nu scăpaţi şansa de a prinde din zbor ideile vehiculate, ce se pot dovedi în timp deosebit de utile. Este important este să fii consecvent în acţiunile tale și pregătit să-ţi asumi ceea ce faci.

Rac

Iniţiativele voastre profesionale sunt primite cu mult entuziam de colaboratori dar nu şi de persoana iubită. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.

PUBLICITATE

Leu

Astăzi energia creativă dar şi cea fizică sunt la cote maxime astfel încât nimic nu pare să-ţi stea în cale pentru a-ţi largi perspectivele, a studia domenii noi şi a-ţi face cunoscute talentele personale.

Fecioara

PUBLICITATE

Te iubeşti suficient sau aştepţi să primeşti iubire doar de la ceilalţi, asta este tema zilei. Află în interiorul tău puterea dar şi capacitatea de a te valoriza, căutând să experimentezi activități noi, scrie antena3.ro

Balanţă

În cercul tău de prieteni astăzi ai toate şansele să acaparezi atenţia și de a-ţi expune convingerile în care crezi cu toată fiinţă ta. Apariţia ta strălucitoare poate atrage un nou partener.O zi excelentă.

PUBLICITATE

Scorpion

Astăzi ești selectiv şi ai alături prieteni de nădejde, pe care te poţi baza pe tremen lung. Vrei să rămâi în centrul atenţiei prin iniţiativele de găsire a unor surse suplimentare de venit. Fii precaut.

Săgetător

PUBLICITATE

Rutina şi urmărirea unei agende bine stabilite nu este punctul tău forte în această perioada, dar te poţi ghida foarte bine de ceea ce-ţi spune intuiţia pentru a prioritiza activităţile tale. O zi bună.

Capricorn

Astăzi este o zi potrivită să pentru a te bucura de răsfăţul unei vacanţe binemeritate şi sunt şanse ca persoana iubită să te surprindă în mod plăcut cu o invitaţie pe meleaguri exotice. Ideea e una originală.

PUBLICITATE

Vărsător

Ai planuri îndrăzneţe de viitor şi îţi vei mobiliza toată energia de care dispui ca acestea să fie vizibile şi să constituie subiect de mândrie pentru partenerul tău. Atenţie maximă la investițiile riscante.

Peşti

PUBLICITATE

Azi aveţi o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decât foarte greu, după prea mult timp. Astrele vă susțin.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]