"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 + ten =

1 × four =

Fiind realmente obsedați de poze, uităm complet că există lucruri care sunt strict interzise de fotografiat!

loading...

Fotografia a intrat ferm în viața noastră. Aproape zilnic, ne facem poze cu noi sau cu cei dragi, încercând să lăsăm o amintire a zilelor vesele și semnificative din viața noastră.

Fotografiem frumusețea naturii, locuri neobișnuite, în general, tot ceea ce poate provoca interes, încântare și surpriză.

Doar că, fiind îndrăgostiți de arta fotografică, uităm complet că există lucruri care sunt strict interzise de fotografiat!

Esotericii avertizează că încălcarea acestor legi poate avea consecințe grave atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

Nu degeaba există multe semne și superstiții asociate cu fotografiile.

Ce nu poți fotografia niciodată:

Oamenii adormiți

Privind cât de dulce doarme copilul tău, parcă îți vine să îi faci o poză. Renunță la această dorință, pentru a nu-i face rău copilului. Cert este că, atunci când doarme, o persoană este mult mai vulnerabilă în fața influenței forțelor întunecate, deoarece se știe că în timpul somnului linia dintre lumea noastră și lumea spiritelor dispare.

Fotografiind o persoană adormită, deschizi ușa către cealaltă lume, în urma căreia, în viitor, persoana adormită poate fi bântuită de diverse viziuni, eșecuri și chiar trecerea în neființă.

Astfel, este interzisă fotografierea unei persoane în timpul somnului, dar este și mai grav să faci poze cu copii mici care, datorită vârstei lor, sunt departe de cel mai puternic câmp protector. Apropo, tocmai din cauza protecției slabe, fotografierea copiilor sub un an, nu este recomandată, niciodată mai ales încărcarea pozelor pe rețelele de socializare.

Reflecția ta în oglindă

Moda modernă pentru selfie a dus la un trend prin care oamenii își fotografiază din ce în ce mai mult propria reflexie în oglindă.

De fapt, aceasta este o altă greșeală gravă care poate duce la consecințe imprevizibile.

La urma urmei, nu este un secret faptul că o oglindă din vremuri imem0riale era considerată un portal către cealaltă lume. Asta înseamnă că, în momentul fotografierii, mai ales dacă este făcută cu bliț, se șterge linia dintre lumea noastră și lumea cealaltă. Și, deranjând lumea aceea, riști să te trezești cu coșmaruri, probleme de sănătate și alte probleme care îți pot afecta viața.

La aceasta se adaugă și faptul că oglinda are capacitatea de a acumula energie negativă.

Oameni trecuți în neființă

Fotografierea unei persoane d3c3dat3 este strict interzisă! Camera, în principiu, nu are ce căuta la un astfel de eveniment, dar dacă decizi să filmezi un astfel de eveniment, fii pregătit pentru consecințe nefaste. Se spune că, după trecerea în neființă, sufletul este încă lângă acea persoană, după care trebuie să meargă în lumea cealaltă. Și dacă în acest moment sufletul cade în obiectivul camerei, acesta va rămâne pentru totdeauna în corp și nu își va mai găsi liniștea. Apropo, din acest motiv toate oglinzile sunt ascunse în casa d3c3datului.

Pisicile negre

O pisică neagră, chiar dacă este dragă întregii familii, nu poate fi fotografiată. Poate fi cea mai drăguță creatură din casa ta și să purifice energia casei tale, dar pisica de o astfel de culoare este extrem de sensibilă la forțele altei lumi. Făcând o poză cu o astfel de pisică, în special dormind, există riscul ca demonul să o preia. În acest caz, locuitorii casei se află în pericol.
Orele

Persoanele superstițioase știu că nu ar trebui să facă poze lângă un ceas. Se crede că în acest caz, persoanei capturate în imagine îi mai rămâne foarte puțin de trăit.
Ce să nu faci cu fotografiile

• Nu rupe fotografii, nu le străpunge cu ace, nu le arde și nu le tăia. Fiecare fotografie conține energia persoanelor capturate pe ea, ceea ce înseamnă că distrugerea unei astfel de fotografii poate duce la boală, eșec și alte consecințe negative.

• Nu împrăștia fotografiile și nu le lăsa în locuri în care acestea pot cădea în mâinile răufăcătorilor. După cum știi deja, o fotografie stochează o parte din energia proprietarului său, ceea ce înseamnă că, dacă cade în mâini rele, îți poate aduce daune, prin intermediul fotografiei.

• Dacă există persoane care te invidiază sau îți doresc răul, nu le oferi ocazia să intre în posesia fotografiilor tale. Astăzi este ușor de făcut rău, accesând pagina persoanei de pe rețelele de socializare.

Ai grijă de tine!

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.