"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + 17 =

five × one =

“Bunica si bunicul nu aveau sali de Fitness, nu alergau pe banda nici nu trageau de fiare, nu aveau creme pentru arderea celulitei, dar se iubeau de numa’, bunica nu l-a lasat pe bunicul pentru ca avea burta, nici bunicul pe bunica pentru ca avea celulita. Burta si celulita nu erau dusmani ai familiei pe vremea lor.

loading...

Bunica si bunicul nu aveau saloane de infrumusetare si nici de epilat, bunica se facea frumoasa acasa cum stia ea, iar bunicul o iubea asa, simpla, naturala si “de la tara”. Nici bunicul nu se epila pe picioare si nu-si facea unghiile cu lac, avea adesea noroi sub ele, dar bunica era innebunita dupa mirosul lui de camp, scrie crestintotal.ro

Bunica si bunicul nu aveau internet, nu aveau Whatsapp, Facebook sau Instagram, nu vorbeau pe Skype cand plecau cu zilele de acasa, dar stiau intotdeauna unde sa se intoarca, dorul de casa era dor, iar fidelitatea era fidelitate, nimeni nu le putea fura ochii sau iubirea. Azi avem de toate pentru a comunica fara limita, dar oameni se instraineaza tot mai repede unii de altii, iar familiile se rup tot mai usor.

Bunica si bunicul aveau Biserica acasa, in camaruta lor, el lua Biblia si citea dupa care se rugau impreuna fara a se grabi ca incepe meciul, fara a fi stresati ca le bazaie telefoanele, ca au primit notificari sau ca suna nu mai stiu cine cu chef de vorba. La ei rugaciunea era rugaciune, iar daca erau mai aproape de Cer erau pentru ca nu se grabeau cand se puneau pe genunchi, ci zaboveau acolo pana Il auzeau pe Dumnezeu in inimile si mintile lor.

De aceea bunica si bunicul au trait peste 60 de ani impreuna, iar cand bunicul a plecat la Cer, bunica i-a spus: “Esti frumos, imi pare rau ca nu ti-am spus mai des!” Batranul acela din sicriu era cel mai frumos om pentru ea, pentru ca-l vedea cu ochi ceresti, nu cu cei pamantesti plini de defecte…

Asadar, dragostea e mai tare decat trecerea inefiinta, niciun obstacol nu poate sta in calea ei, ea rade de orice vrea sa o stinga.”

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.