"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Doi soți, un bătrân cu mâinile și picioarele amputate, iar soția surdă, trăiesc în condiții de nedescris în România, într-o casă care stă să cadă. Cei doi nu dispun de utilități, iar mâncarea și-o prepară afară, în fața presupusei locuințe pe care o au, la ceaun, pe niște pietre, scrie fabricatinromania.info

”Cutremurător în ce condiții trăiesc acești bătrâni, în anul 2019 într-o țară Europeană!

PUBLICITATE

Bătrânul are picioarele amputate și merge în mâini, iar bătrâna este surdă!! Trăiesc într-o cociabă de pământ, unde abia te întorci înauntru!! Curent, apă nu au, iar mâncarea o fac la un ceaun pe niște pietre afară!

Chiar și eu, care văd zilnic zeci de cazuri, am fost răvășit să văd în ce condiții de umilință și sărăcie trăiesc acești bătrâni!!😡😡😡

PUBLICITATE

I-am întrebat: iarna ce faceți?

⁃ stăm și ne uităm pe geam că nu putem ieși afară!

Cazul 2.

PUBLICITATE

Un alt bătrân locuiește singur în niște condiții mizere și el(parcă e lagăr de exterminare)!! Noroc cu o doamnă din sat care îl mai oblojește și m-a rugat să-i mai aduc câte ceva la bătrân. Mi-a spus o poezie de mi-a uns sufletul, am postat video în comentarii….

Vreau să-i cumpărăm un container locuibil bătrânilor de la cazul 1 și panouri solare să aibă lumină. Vine iarna și mă tem că nu o să treacă iarna!

Ce ziceți reușim cu toții??

PUBLICITATE

Puteți dona 2€/lunar și prin Sms la 8844 cu textul: CASA
Vă mulțumesc!”, este mesajul care apare pe rețelele de socializare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]