"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Monica Anisie, actualul ministru al Educaţiei din Guvernul Orban a făcut declarații joi despre clasa pregătitoare. Întrebată dacă aceasta se va deființa, varianta este momentan exclusă, neconsiderând că o astfel de măsură este necesară.

„Doamne fereşte, eu nu ştiu de unde anume s-a pornit cu acest… Este viziunea doamnei Andronescu. Acum, la conducerea Ministerului Educaţiei este altcineva, prin urmare vă spun foarte clar: este exclus ca la acest moment să se desfiinţeze clasa pregătitoare, scrie fabricatinromanai.info

Să nu uităm că totuşi eu am făcut parte din echipă care a realizat Legea nr. 1 din 2011, deci în 2012 am fost persoana care a introdus, împreună cu ministrul de atunci, clasa pregătitoare, deci nu se pune problema ca tocmai eu să fiu aceea care desfiinţează clasa pregătitoare”, a răspuns Monica Anisie joi, la întrebarea dacă se desfiinţează clasa pregătitoare.

PUBLICITATE

Ministrul Educației a adăugat că nici propunerea Ecaterinei Andronescu de a fi redenumită clasa pregătitoare “nu s-a materializat”, prin urmare “lucrurile merg în continuare la fel”.

Declarațiile au fost făcute de la sediul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), unde ministrul a participat la deschiderea unui congres internaţional pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]