"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

12 − eight =

twelve − 7 =

Parinte, simt din partea unei persoane o apasare, nu stiu de ce ma uraste!

loading...

Sa stiti dumneavoastra ca ura unui om, e mai puternica decat o vraja, scrie romaniamatinal.ro.

Una dintre armele diavolului este ura, vine si baga ura intre soti si ei nu-si vorbesc, parca sunt muti, e ca un zid intre ei. Mantuitorul spune: „sa nu apuna soarele peste mania voastra”, faceti matanii cat mai multe ca sa va treaca supararea. Mantuitorul spune: „traiti in iubire”, iar diavolul baga ura ca sa strice randuiala lui Dumnezeu.

E bine ca atunci cand unul greseste, celalalt sa spuna „Doamne, nu-i socoti pacatul acesta”. Rugati-va unul pentru altul, la carte spune ca barbatul necredincios se mantuieste prin femeia credincioasa, si invers. Cand vine mania, plecati unul intr-o camera si altul in alta, nu dati prilej de cearta, ca se bucura diavolul, nu va mai raniti sufleteste. Diavolul se lupta sa distruga cetate mare ca sa aiba plata mare, dar nu-l lasati, aveti atatea arme impotriva lui: postul, rugaciunea, milostenia.

Din Parintele Argatu V. Ioan, Raspunsuri duhovnicesti la intrebarile credinciosilor ale Parintelui Ilarion Argatu, Editura Mila Crestina, 2005, p. 255

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.