"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 2 =

eighteen + 9 =

Soarele in Balanta reprezinta momentul ideal pentru a lua decizii, pentru a face alegeri, pentru a ne urmari evolutia profesionala si personala.

loading...

Acest tranzit al Soarelui prin Balanta se desfasoara pe parcursul unei luni, asa ca pana pe 23 octombrie schimbarile din vietile noastre vor fi semnificative. Urania ne spune ce sectoare ale vietii vor fi influentate mai puternic de acest aspect astrologic, scrie avantaje.ro.

BERBEC

In cazul vostru, Soarele in Balanta va influenta in bine sectorul relatiilor parteneriale. Lucrurile pot evolua destul de repede si de confortabil, dialogurile se pot naste firesc si pot decurge armonios sau cu masura si tact de ambele parti.

TAUR

Tranzitul Soarelui prin Balanta va influenta, in cazul vostru, si sectorul sanatatii, si sectorul muncii. Astfel, aveti sanse mari sa va recuperati rapid in situatiile in care suferiti de vreo boala, ati avut vreun acc1dent sau vreo interventie chirurgicala, lucruri care sa va fi solicitat intens organismul. Din perspectiva muncii, acest aspect astrologic va ofera posibilitatea sa faceti schimbari legate de job, de atributiile de serviciu sau privitoare la salarizare.

GEMENI

Tranzitul Soarelui in Balanta in perioada influenteaza sectorul creativitatii si al relatiilor afective pe care le va sustine prin spor de energie si motivatie. Un rol aparte il va juca, in aceasta perioada, Soarele in privinta jocurilor, atragand un noroc speculativ.

RAC

Acest aspect astrologic influenteaza sectorul familiei si al casei si va va da posibilitatea sa actionati inteligent, util, luc1d, sa „vedeti’ lucrurile in adevarata lor lumina si semnificatie. Abordati chestiunile de familie tulburi pe calea dialogului bland, intelegator.

LEU

Soarele intra in Zodia Balantei pana pe 23 octombrie, aveti posibilitatea sa rezolvati multe aspecte de viata cotidiana. Acest context astral le poate da altor nativi o importanta sustinere atat fizica cat si mentala sau intelectuala in cazul in care vs trebui sa reziste la stresul unor examene si verificari pe care, in mod normal, ar trebui sa le treceti cu rezultate frumoase.

FECIOARA

Pana pe 23 octombrie, Soarele va influenta sectorul castigurilor banesti obtinute din munca. Acest aspect astral va va permite echilibrarea financiara fara a atrage insa castiguri substantiale. Atentie la intamplarile semnificative, cu functie de avertisment, sau la presentimentele cu privire la felul in care va decurge o activitate retribuita.

BALANTA

Pana pe 23 octombrie, Soarele in Balanta va influenta puternic casa personalitatii voastre. Contextul astral va scoate in evidenta calitatile si trasaturile: fire placuta, comportament amabil, tact, masura, temperanta, detasare de factorii de stres, bunavointa.

SCORPION

Soarele in Balanta nu aspecteaza puternic niciunl dintre sectoarele voastre de viata. Partea buna a acestei perioade o reprezinta prezenta celor trei planete care traverseaza zodia Balantei si care alimenteaza cu multa temperanta cele doua case ale sanatatii, favorizand ameliorarea starilor organice deranjante. Ameliorare, lenta dar sigura, a organismului dupa boli, acc1dente sau d1sfunctii.

SAGETATOR

Aceasta perioada va da o nota aparte, utila, relatiilor de prietenie, temperandu-va atunci cand vetai avea pornirea de a reactiona navalnic. Totodata, contextul astral va ajuta sa atenuati niste asperitati sau sa refaceti o relatie subrezita de incercarile momentului.

CAPRICORN

Atata timp cat Soarele va traversa casa a X-a a carierei, sector a carui evolutie poate fi dram4tica. Soarele, alaturi de Mercur si Venus, ii va influenta mai ales pe cei care au o functie, o responsabilitate majora in numele careia se exprima sau au o imagine de aparat.

VARSATOR

Pana pe 23 octombrie, Soarele va sustine preocuparile superioare (specializari, doctorate, masterate, conferinte, comunicari). Daca va numarati printre cei care nu au astfel de preocupari puteti desfasura activitati menite sa va permita sa va largiti orizontul de cunoastere.

PESTI

Intrarea Soarelui in zodia Balantei deschide usa spre un castig, un beneficiu sau o rezolvare pe cale juridica ori notariala a unor chestiuni materiale. Nota generala va fi de rapiditate, de corectitudine si de mobilizare a resurselor personale pentru a rezolva aspectele birocratice. Totodata, exista sansa de a „cadea la pace’ cu persoanele cu care v-ati aflat pana acum in confl1ct de interese (mosteniri, partaje, cote parti).

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.