"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Vestea că Mihai Constinescu a-a stins s-a răspândit repede. Flick a scris o poezie în memoria lui.

Mihai Constinescu a murit în această seară. În memoria lui, Flick a scris o poezie, iar versurile lui i-au emoționat pe fani.’

Mihai Constantinescu s-a stins

PUBLICITATE

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat, scrie fabricatinromania.info

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat deja vestea cea tristă. Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul.

PUBLICITATE

„În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constantinescu, pentru WOWbiz.
Sunt aproximativ zece ani de când Mihai Constantinescu a început să aibă probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe intervenţii.

În anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis. Intervenţia a durat aproximativ 8 ore. „Intervenția a durat 6 ore, dar m-am întors în sala de operații din cauza unei hemoragii”, a spus Mihai Constantin în emisiunea „Răi, da` Buni”. De altfel, Mihai Constantinescu avea o proteză biologică în locul valvei mitrale, o proteză biologică în poziţie aortică (2018) și a suferit și un accident vascular cerebral.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]