"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − 19 =

10 + 14 =

Trăim într-o lume nebună iar orice lucru nelalocul lui ne afectează negative.

loading...

Iată câteva exemple din lucruri pe care dacă le-ai făcut, ar trebui să te oprești. Nu de altceva, dar dacă vei continua așa, îți vei afecta creierul.

Nu te mai compara niciodată cu ceilalți

Deschizi calculatorul de zece ori, telefonul la fel și tot timpul vrei să ști ce se întâmplă, chiar și când ești acasă? Nu e bine, spun specialiștii, pentru că negativitatea pe care o vei vedea sau auzi îți afectează viața, mult mai mult decât ai crede.

Sigur, nu spune nimeni să renunți la a ști ce e cu lumea, dar nu exagera. Nu te compara niciodată cu ceilalți. Nu există oameni care sunt sus și oameni care sunt jos. Există doar oameni.

O astfel de comparație nu va face decât să îți provoace multă incertitudine și vei avea stima de sine din ce în ce mai scăzută.

Nu fii niciodată invidios pe nimeni și pune compasiunea în locul urii. Niciodată nu mânca din cauza stresului. Înghițirea mâncării nu te calmează, ci doar îți provoacă d3p3ndență. Mai mult, ai grijă să consumi doar alimente sănătoase, care să îți îmbunătățească abilităţile cognitive.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.