"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 − 6 =

seven + 3 =

Ce rezerva astrele pentru saptamana urmatoare, putem afla din cele ce urmeaza. Ce spune Camelia Patrascanu despre toate zodiile…

loading...

Sa luam fiecare zodie in parte:

Berbec – au o saptamana grozava mai ales daca pun accentul pe socializare si popularitate. Pot sa isi faca prieteni sau pot castiga multa simpatie. In prima parte a saptamanii se pot inspira de la persoane care au trecut prin situatii similare. Au nevoie de modele. In a doua jumatate a saptamanii, atentie la sanatate, dar si la treburi nerezolvate de la locul de munca.

Taur – saptamana aduce in primele zile autoritate si responsabilitate. Vor reactiona neasteptat la niste situatii in care sunt pusi. A doua jumatate a saptamanii poate aduce o intalnire cu un prieten important. Pot afla ceva important. Trebuie sa aibe grija la sanatate in weekend.

Gemeni – este o saptamana aducatoare de succes si realizari pe mai multe planuri. Unii afla niste raspunsuri importante. Luni si marti pot rezolva o problema administrativa. Miercuri si joi, autoritate. Daca au gresit trebuie sa recunoasca tot. Finalul saptamanii pot aduce un moment de iubire.

Rac – saptamana e valoroasa datorita colaborarilor chiar cu persoane mai tinere, dar care gandesc liber. Trebuie sa fie cu ochii pe persoanele din jur. Miercuri si joi sunt discutii legate de moralitate si viziune. Unii raci pot programa o calatorie in strainatate, scrie antena3.ro

Leu – saptamana aducatoare de relatii si colaborari. Miercuri si joi au colaborari aducatoare de bani. Sunt direct interesati sa castige prin efortul altcuiva. In weekend au calatorii in oras.

Fecioara – saptamana aducatoare de surprize profesionale, dar si de ocazii, oferte, solutii. Surprizele sunt bune in general si pentru unele persoane si aducatoare de bani, vorbim deja miercuri si joi un pic mai sensibile. Trebuie sa ii asculte pe cei din jur. Trebuie sa fie toleranti. Atentie la sanatate in weekend.

Balanta – saptamana care pune accent pe creativitate si pe libertate. Chiar daca au multe de rezolvat daca incep sa forteze, trebuie sa fie un indicator al faptului ca viata vrea altceva in acest moment. Sentimente frumoase luni si marti. Miercuri si joi sunt ajutati sa rezolve problemele la locul de munca.

Scorpion – saptamana aduce multa concentrare. Poate ca sunt pe finalul unei etape de incheiere. Sunt foarte concentrati. Trebuie sa duca lucrurile intr-o faza foarte buna. Lucrurile ies. Vineri continua sa munceasca. Daca trag tare au toate motivele sa se bucure de ce au realizat.

Sagetataor – saptamana aduce nevoie de cunoastere si intelegere. Bine ar fi sa ii sfatuiasca cineva. Daca dau orgoliul la o parte pot invata si de la cei tineri. Discutii in familie, bune, daca asculta decat sa vorbeasca. In weekend tandrete si dragoste.

Capricorn – vorbim de o saptamana care pune accentul pe bani, mai ales luni si marti. Sunt foarte preocupati sa castige bani. Trebuie sa calculeze cu cine se intalnesc. A doua jumatate a saptamanii vine cu spor. Pot sfatui o persoana tanara. Luna plina de la final de saptamana aduce multe si frumoase intalniri.

Varasator – incep saptamna cu stangul. Nu au chef, sunt in recuperare. Marti si miercuri sunt intr-o mare inspiratie. Joi si vineri, zile de rezultate si roade foarte bune. Discuta de proiecte joi si vineri. Au si confirmari financiare.

Pesti – bifeaza ajutor si colaborare cu persoane care le intind o mana. Totul tine de relatia cu alte persoane. Prietneii sunt foarte importanti. Reusitele concrete le inregistreza joi si vineri. Pot fi foarte multumiti de felul in care se comporta.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.