"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four + 3 =

6 − 5 =

Unii oameni au puterea de a arunca o vraja asupra noastra si tindem sa fim atrasi de ei si sa credem ca nu mai putem trai fara ei. Cand defapt, implicarea cu astfel de oameni ne lasa doar cu experiente ingrozitoare, dar nu putem inceta sa ne intoarcem la ei.

loading...

Oricat am incerca, de multe ori cedam si ne intoarcem la ei.In ciuda tradarii, torturii emotionale si fizice, uitam de toate si incercam sa mergem mai departe, scrie wawlist.com.

In primul rand, este usor sa spui „nu te intoarce la el / ea”, dar este chiar greu sa o faci.Vrei vremurile bune inapoi, vrei persoana care te-a facut sa te simti in viata si ti-a oferit lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate sprijini.Motivul pentru care nu ar trebui sa o faceti este ca, in cele mai multe cazuri, lucrurile nu se vor schimba.Cel mai rau lucru este sa fii prins de emotiile vechi. Este greu sa mergi mai departe, dar si mai greu sa dai drumul a doua oara cand chiar ai crezut ca lucrurile vor fi altfel. Este greu sa nu-i lasi inapoi pentru ca sunt familiari si se simte bine sa vorbesti cu cineva care te „primeste”. Este greu sa nu vrei sa oferi lucrurilor o a doua sansa sau sa surprinzi si sa amintesti despre vremurile vechi. Este greu sa te indepartezi, intrebandu-ma daca a doua oara ar fi altfel, daca de data asta inseamna intr-adevar ce spun si daca s-ar putea sa se rezolve efectiv de data aceasta.

Este de inteles sa chestionezi si sa simti acele lucruri, cu toate acestea, te joci cu focul. Daca credeti ca el / ea va inceta sa va minta, sa nu va mai insele, sa nu mai lupte cu dvs., sa nu va faca sa va simtiti fara importanta, sa opriti orice este ceea ce a facut ca lucrurile sa se destrame in primul rand, sansele sunt ca acestea sa nu se intample . S-ar putea intampla la inceput, dar nu va dura. Adevarul este ca lucrurile nu tind sa se schimbe, deoarece este foarte rar atunci cand oamenii se schimba. Se intampla? Da, dar sa fii mereu obosit sa ai incredere in cineva care te-a ranit continuu in trecut. Asigurati-va ca daca ii dati o noua sansa, cu siguranta va fi diferit.

O relatie reprezinta o tona de munca si trebuie sa te adaptezi, sa faci compromisuri, sa intelegi si sa cresti unul cu altul. Daca el / ea nu facea acele lucruri cu tine pentru inceput, nu va fi altfel a doua oara.In concluzie, nu te intoarce niciodata la o persoana care ti-a facut rau.

Daca te-a ranit, cel mai bun lucru este sa mergi mai departe.Poate nu te merita. Stiti ce meritati, ce aveti nevoie pentru a va face fericit, cum doriti sa fiti tratat si nu acceptati nimic mai putin decat standardele pe care le stabiliti pentru voi. Nu lasa sa te doara din nou si sa nu te uiti niciodata inapoi cand stii ca nu va fi diferit.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.