"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × two =

17 − seventeen =

Se spune ca intr-o tara de pe Globul acesta daca un cuplu vrea sa divorteze trebuie sa se duca la judecatorie in costum de mire si rochie de mireasa.

loading...

Va dati seama ca acei oameni cantaresc altfel decizia de a divorta. Nu ai cum sa te duci asa usor la divort.

Cand iti este mai greu in relatie mai uita-te la poze, depaneaza amintiri, adu-ti aminte cat ai asteptat sa-ti fie sotie/sot, cat ai sacr1f1cat pentru nunta, cate sute de ore ati vorbit pana ati ajuns sa impartiti o casa si un pat, aduceti-va aminte cat frig sau caldura ati indurat in plimbarile voastre lungi.

Cate ispite ati refuzat, cate nopti nu ati dormit tulburati si chinuiti de gandul: “Daca ma va parasi?” Daca atunci a fost iubire, va putea fi si in viitor.

Nu-ti pierde nadejdea pentru ca iubirea fiind in intregime spirituala nu se consuma niciodata, e ca focul, focul nu se consuma decat atunci cand nu-i mai dai ce sa arda, el e flamand si sta aprins fara incetare asa e si iubirea.

Eu nu inteleg unde se duce iubirea unora?

Unde se duce iubirea aceea pasionala?

Unde se scurge tot muntele acela de romantism, unde se duc banii aceia de flori, bani luati poate din banii de buzunar de la mama.

Unde s-a dus sacrificiul pentru cea/cel iubita/iubit?

Toate acestea nu se consuma, ci se duc spre altele/altii, asadar nu-ti lasa ochii furati.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.