"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

10 − 6 =

two × 5 =

Sunt tot mai mulți cei care se plâng că din diverse motive se trezesc că au pagubă la bani și nu le mai merge nimic bine în viață. Nu deznădăjduiți în acele momente și faceți următoarele lucruri care vă vor fi de un mare ajutor.

loading...

Iată despre ce este vorba.

Vineri seara faceți o pâine în casă

În fiecare miercuri, joi și vineri țineți post și spuneți Tatăl nostru, pentru a alunga orice gând rău. Foarte important este ca vineri seară să faceți în casă o pâine. După ce aceasta s-a copt, o veți pune sub un ștergar nou alb, lângă o icoană.

Sâmbătă dimineața, spuneți Crezul, apoi următoarea rugăciune în care veți invoca sporul și bogățiile care urmează să se reîntoarcă în casa voastră:

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Înalt, Mă rog Ție cu smerenie către a Ta slavă și vrere Dă-mi Puterea de a înmulți Pâinile și Peștii, cum a făcut în pustietate Puterea Ta Dumnezeiască, când ai săturat noroadele.

Vezi-ne Iisuse Hristoase viața și nevoile, și asemeni păsărilor cerului, fă-ne să dobândim tot ce ne este de trebuință. Nu cerem Dumnezeule averi, nu cerem bogății, ci doar atât cât ne e de trebuință, prin puterea și voința ta, din ceea ce avem, prin mare mila Ta, să dăm cu dragoste celor care nu au, astfel încât să se bucure și cel străin, și cel nevoiaș de la masa noastră, de la casa noastră, de la toate ale noastre.

Când nevoia bate la ușă, dăruim cu sufletul curat, mulțumindu-i lui Dumnezeu că avem de unde da din prinosul casei noastre celor nevoiași, celor străini. Dă-ne bucuria, Doamne, că suntem în stare de a da.

Amin.”

După ce ați spus rugăciunea, tăiați pâinea și împărțiți doar oamenilor nevoiași!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.