"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 − 2 =

8 + sixteen =

Orice gospodină își dorește să aibă o casă cât mai luxoasă, dar puține sunt cele care nu știu că sunt anumite lucruri pe care nu trebuie să le aveți niciodată, pentru că vă vor strica confortul. Iată despre ce este vorba.

loading...

Fără canapele multicolore

Un prim lucru care spun specialiștii că nu are ce căuta în casa ta sunt canapelele multicolore, pentru că locul lor este într-un showroom.

O casă luxoasă va avea canapeaua uni, poate doar pernele vor fi colorate.

De asemenea, scoate din casa ta tablourile mari care ocupă tot peretele dar și draperiile cu multe straturi. Acestea vor sta bine într-un castel, nu într-o casă de oameni normali.

Totodată, evită să ai în casă rafturi pe pereți, sau decoruri și mobilă într-o singură culoare. Ca să fie totul așa cum scrie la carte, contrastele sunt cele mai binevenite.

Nu în ultimul rând,ai grijă să ai mereu camerele luminate, iar pereții să nu fie zugrăviți nici în nuanțe prea deschise, nici prea închise, pentru că îți influențează starea de spirit.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.