"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Atenție la aspectele juridice, ne spune camelia Pătrășcanu. Fiți atenți ce vorbiți, cântăriți-vă cuvintele. Cineva se poate agăța de un ton sau o vorbă…

Să luăm fiecare zodie în parte:

HOROSCOP Berbec – acte azi, dar și angajamente sau promisiuni. Nu promiteți mai mult decât puteți face pentru că cineva vă va trage sigur de urechi.Weekend-ul va fi liniștit pentru voi.

HOROSCOP Taur – vorbim de bani, care vin legal. Trebuie să fie atenți la semnături pentru că munca e bună. În weekend faceși deplasări.

PUBLICITATE

HOROSCOP Gemeni – tot felul de discuții și consfătuiri. Sunteți foarte atenți la cum sunt priviți de cei din jur. Sâmbătă primiți o veste mare și duminică vă veți întâlni cu o veche cunoștință.

HOROSCOP Rac – ar face bine să nu se bage în lucruri pe care nu le stăpânesc. Trebui să fie corecți în aceste 3 zile.

HOROSCOP Leu – proiecte și idei noi. Intră în competiție cu oameni care au avut realizări. Asta îi stimulează să facă lucruri mai mari. Weekend de călătorii.

PUBLICITATE

HOROSCOP Fecioară – au succes financiar și profesional, datorită soluțiilor și informațiilor extraordinare. Weekendul va fi agitat pentru ei.

HOROSCOP Balanță – au parte de o propunere foarte onorantă. Asta poate aduce și mai mulți bani. Sâmbătă și duminică vă veți gândi la o propunere de afaceri.

HOROSCOP Scorpion – se recuperează după o pierdere, fie timp pierdut sau bani pierduți. Weekendul este binevenit pentru ei.

PUBLICITATE

HOROSCOP Săgetător – ziua de vineri aduce multe discuții. Flirtează foarte ușor neglijând anumite obligații pe care le au, iar în weekend se va certa cu toată lumea.

HOROSCOP Capricorn – muncă în prima parte a zilei de vineri și munca aduce și roade mai mari. Weekend în familie cu plimbări în aer liber.

HOROSCOP Vărsător – creativitate și imaginație. Se continuă proiectele care au nevoie de soluții avangardiste. în weekend vă vedeți cu persoane cu care puteți începe noi proiecte.

PUBLICITATE

HOROSCOP Pești – discuții în familie sau la muncă. Trebuie să facă doar lucrurile pe care le cunosc. În weekend vă veț relaxa în compania prietenilor.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]