"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu a anunţat pe Facebook moartea fulgerătoare a actriței Ema Vețean. Tânăra a murit ieri, 28 octombrie, la numai 38 de ani.

Ema Vețean a fost licențiată, din 2005, a Departamentului de Artă Teatrală, specializarea Actorie, în cadrul Facultății de Litere și Arte a Universității Lucian Blaga din Sibiu, scrie fabricatinromania.info

Ea s-a alăturat actorilor Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu în spectacole precum: Othello?!, Viața cu un idiot și Turandot (regia: Andriy Zholdak), Platonov și Moroi (regia: Alexandru Dabija), Un tramvai numit Popescu (regia: Gavriil Pinte), Faust, Lulu și Metamorfoze (regia: Silviu Purcărete). Tot cu Silviu Purcărete, a mai colaborat cu ocazia lungmetrajului Undeva la Palilula, rol care i se alătură celui din producția Deadweight, în regia lui Axel Koenzen, anunţă pe Facebook reprezentanţii Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu.

PUBLICITATE

Actriţa Ema Veţean a murit la numai 38 de ani

Tot pe Facebook, Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” a scris un mesaj de condoleanţe.

PUBLICITATE

Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu…

Publicată de Constantin Chiriac pe Luni, 28 octombrie 2019

„Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin.

A făcut creații memorabile în Prințesa Turandot, în Viața cu un idiot, în Maestrul și Margareta, în Moroi și în alte roluri din teatru și film!

Actriță specială, de o fragilitate și sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-și fi dat întreaga măsură a talentului!

PUBLICITATE

Dumnezeu să o ierte și să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere! Să ne rugăm pentru ea!”.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]