"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen − fifteen =

three × four =

Legatura unui copil cu mama lui este probabil cea mai puternica.Primul aspect al femeii si ceea ce inseamna sa iubesti si sa respecti o femeie provine chiar de la prima femeie cu care interactionezi inca de cand esti mic si aceasta este mama.

loading...

Aceasta relatie se schimba, evolueaza si se dezvolta cu timpul.Natura hranitoare a mamei si stilul ei de atasament fata de fiul ei pot avea un impact de viata asupra lui, scrie wawlist.ro.

Cu alte cuvinte, modul in care fiul se comporta in jurul mamei sale este modul in care probabil se va comporta in jurul femeilor in general, in special in jurul partenerei.

Acestea fiind spuse, iata in continuare, care sunt semnele care pot prezice modul in care barbatul se va comporta intr-o relatie romantica pe baza modului in care isi trateaza mama si ce fel de relatie are cu aceasta.

Daca acesta a crescut cu o mama iubitoare, atenta si hranitoare, a invatat cum sa fie bun, iubitor, atent si afectuos.Daca a avut si o relatie puternica cu mama sa, ii va fi mult mai usor sa formeze o relatie stransa cu partenera sa.El va fi, de asemenea, un barbat foarte amabil, afectuos, iubitor, cald si atent cu femeia sa.Barbatii care au crescut respectandu-si mama vor respecta toate femeile la randul lor.

Daca barbatul nu este atat de aproape de mama sa, sau daca mama lui nu i-a aratat multa dragoste si afectiune, probabil ca se va lupta sa intre intr-o relatie.El va fi respectuos cu femeile si va fi deschis pentru o prietenie cu ele, dar in momentul in care lucrurile vor incepe sa devina mai serioase si femeia vrea sa aiba o relatie serioasa cu el, se va speria si va incepe sa caute modalitati de a iesi din relatie.Acest lucru se intampla pentru ca acest barbat nu a fost obisnuit sa obtina dragoste si afwectiune din partea mamei sale, si de aceea oferirea unei alte persoane este un teritoriu complet nou pentru el.Prin urmare, daca intalnesti un barbat care este indepartat de mama lui, s-ar putea sa te confrunti cu anumite dificultati si provocari care sa-l faca sa se deschisa catre tine si sa se angajeze emotional.

Daca el nu este deloc apropiat de mama sa,pentru ca a fost rea cu el, probabil ca nu te va respecta, deoarece are perpectia ca toate femeile sunt rele din cauza experientei sale dureroase cu mama sa.Este extrem de greu pentru acest tip de barbat sa invete ce este iubirea adevarata, deoarece a fost lipsit de iubire cand a crescut.Daca intalnesti un barbat ca acesta, intelege ca nu esti tu de vina.De asemenea, nu il poti schimba.El trebuie sa inteleaga singur trecutul sau.

In concluzie, daca te intalnesti cu cineva, este un lucru bun sa incepi sa fii atent la modul in care isi trateaza mama si daca este respectuos cu ea.Pentru ca, cum poti sa te astepti apoi ca el sa te respecte daca nu o respecta mai intai pe mama sa?

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.