"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen − 3 =

19 − 18 =

Dacă dorești ceva deosebit pentru cămara ta din această toamnă, te-ar tenta să încerci să pregătești o conservă de iarnă în suc propriu? Iată cât de repede o poți face, iar în această iarnă te bucuri de această delicatesă.

loading...

Mod de preparare

Pentru a obține acest preparat delicios, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 kg carne tocată de porc, din care 800 g pulpă și 200 g ceafă, 50 ml vin alb, 1 linguriță rasă cu cimbru, 1,5 lingurițe cu vârf de sare, 1 linguriță rasă cu piper proaspăt măcinat, 3 căței de usturoi.

Pentru început,puneți sare, piper,cimbru, vin și usturoi peste carne și amestecați cât puteți de bine. Amestecați până se leagă foarte bine carnea. Pregătiți borcanele și sterilizați-le. Puneți carnea, îndesați cât puteți de bine, apoi puneți capacul. Atenție! nu umpleți până sus, lăsați un deget gol. Puneți borcanele într-o cratiță în care ați pus un șervet de bucătărie, adăugați apă până la nivelul borcanelor și introduceți la cuptor, la o temperatură de 150 de grade, pentru 2 ore și jumătate. Ulterior, lăsați borcanele să se răcească în interiorul cuptorului, iar a doua zi le scoateți.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.