"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 + seven =

nineteen − six =

Simplu, dar eficient!

loading...

Ritmul modern al vieții nu îți permite adesea să găsești suficient timp pentru tine, pentru a te bucura doar de momentul actual, așa cum trebuie.

Încearcă o dată pe săptămână să practici un ritual care te va ajuta să pătrunzi în spațiul sufletului și să ștergi tot ceea ce s-a acumulat negativ, în viața de zi cu zi.

Și putem practica ritualul de duminică, după cum urmează:

Locul tău din casă

Alege un loc din casă în care te poți simți cât mai relaxat și confortabil. Fă din acest loc spațiul tău personal.

Acasă este un spațiu sacru…

Nu înghesui în cameră tot soiul de obiecte nefolositoare. Cu cât camera este mai aerisită, cu atât mai multă energie divină este prezentă în cameră.

Uleiurile esențiale pot fi folosite pentru curățarea spațiului de locuit.

Spune adevărul duminica

Cei mai mulți dintre noi trăim o viață holistică. Dar acest lucru este foarte dificil, pentru că cuvintele care ne ies din gură, uneori, ar trebui să fie întotdeauna pline de lumină și iubire, și nu de teamă. Duminica scrie pe o foaie tot ce ai zis rău și rupe foaia.

Trei sarcini, timp de o săptămână

Scrie cele trei sarcini pe care vrei să le finalizezi săptămâna următoare. Nu uita că acesta nu este doar un truc, te va face să ieși din zona de confort.

Vorbește cu tine însuți

Pune-ți câteva întrebări, de exemplu: În ce moment, din calea vieții mele sunt acum? Sunt capabil să îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele? Dau vina pe alții, neanalizând greșelile făcute?

Calculează-ți veniturile și cheltuielile

Ia-ți timp pentru a analiza starea ta financiară. Cât câștigi, cât cheltui, cât investești pentru a deveni persoana pe care ți-o dorești… O astfel de analiză săptămânală, printre altele, va ajuta la evitarea pierderilor și datoriilor financiare.

Spune că te iubești pe tine însuți

Spune-ți: „Te iubesc”. Simte asta sincer. Acceptarea de sine este condiția principală pentru un parcurs reușit al vieții.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.