"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eight + four =

two + twenty =

Vrem să începem acest articol prin a vă anunța, cu regret, faptul că Facebook a decis să închidă, în mod nejustificat, pagina Secretele, o pagină apreciată și urmărită de aproape 1,5 milioane de români de pretutindeni.

loading...

Suntem siguri că v-ați întrebat ce s-a întâmplat cu noi, de ce nu mai avem activitate. Știm acest lucru în urma miilor de mesaje primite din partea voastră pe adresa noastră de mail.

Așadar, Facebook a considerat în mod nejustificat faptul că 1,5 milioane de oameni nu mai trebuie să vadă pagina Secretele, care activa de 6 ani de zile și care v-a adus informații utile din toate domeniile, poze și video-uri unice de-a lungul timpului. Practic v-a lăsat pe voi, cititorii noștri, fără acces la informațiile pe care vi le doreați să le vedeți.

Vom încerca pe toate căile să o recuperăm, dar se pare ca va fi un proces greu și de lungă durată. Tocmai de aceea ajutorul vostru contează enorm pentru noi și ne poate crește șansele să recuperăm pagina. Pentru aceasta vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

Trebuie să fiți logați pe contul dumneavoastră de Facebook și să accesați acest link:

https://www.facebook.com/help/contact/

Vi se va deschide această fereastră:

Din meniul dat, la Produs sau Funcție, alegeți Pagini, așa cum se poate vedea în imagine:

La secțiunea Părerea și sugestiile tale, trebuie să scrieți în limba română sau în engleză următorul text: ”Please republish Secretele Page https://facebook.com/Secretele.ro/” sau ” Vă rugăm republicați pagina Secretele https://facebook.com/Secretele.ro/” sau ” Vrem Pagina Secretele înapoi https://facebook.com/Secretele.ro/”:

La final, apăsați butonul TRIMITE.

Acesta va fi practic un mesaj transmis de dumneavoastră către Departamentul care a luat decizia să șteargă pagina Secretele din Facebook.

Poate cu ajutorul vostru, vom reuși să readucem la viață o pagină clădită cu atâta muncă, de o întreagă echipă, timp de 6 ani de zile.

Vă mulțumim încă o dată pe această cale și sperăm că împreună vom reuși!

Până la soluționarea problemei, vă invităm pe noua pagină, Secretele Media, pentru a reclădi comunitatea Secretele.

Noua pagină o puteți găsi accesând acest link : https://www.facebook.com/SecreteleMedia/

Toate cele bune, vă urează întreaga echipă Secretele! Vă iubim!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.