"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen + thirteen =

nineteen − eighteen =

De-a lungul vieții vei întâlni cu siguranță tot felul de oameni.

loading...

De aceea, ar trebui să ști care sunt tipurile de persoane pe care Universul ți le trimite, pentru a ști cum să te porți cu acestea.

Oamenii de la care vei învăța o lecție grea

Un prim tip de oameni cu care vei avea de-a face cel puțin măcar odată în viață sunt cei care te vor face să suferi. Sigur că nu e ușor să ai de-a face cu ei, însă va fi lecția ta de viață. Grea, într-adevăr, dar îți va prinde bine în viață.

Un alt tip de oameni sunt cei care au venit în viața ta și nu vor mai pleca niciodată…

Iar aceștia sunt cei din familie sau prietenii cei mai buni. Mai există și o a treia categorie, cei care intră și ies foarte repede din viața ta.

Important este să știi cum le dai voie acestora să plece din viața ta. Vei avea de-a face și cu oameni care vin în viața ta ca să-și amintească ceva, cei care apar ca să te învețe să te accepți așa cum ești și să mergi mai departe indiferent ce-ți va oferi viața.

Un alt tip de oameni sunt cei pe care tu trebuie să-i înveți dar și cei care te vor împinge pur și simplu să devii ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.