"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two + four =

four × two =

Tinerii de azi sunt diferiti de cei care au fost in trecut. Ei traiesc intr-o alta lume. O lume materialista, egoista si grabita. Intr-o societate care evolueaza zi de zi. Nimic nu sta pe loc, totul e in miscare.

loading...

Nu mai avem timp pentru o vorba buna, pentru o plimbare, pentru o carte citita cu pofta, pentru o imbratisare…

Toti alearga, vor sa ajunga undeva, vor sa fie ca altii. Iar cea mai mare gafa a generatiei noi e ca nu lasa viata sa mearga de la sine, sa fie totul frumos si natural, scrie romaniamatinal.ro.

De la 16 ani adolescentii isi traiesc durerea, sau cum spun ei: sufera din dragoste. Adevarul ca nici nu stiu cum arata adevarata iubire. Fetitele uita de povesti si papusi. Isi pierd frumusetea gingasa, naturala sub straturi de farduri. Vor sa fie fete mari, dezgolindu-se, pierd timpul prin cluburi.

Pierd cei mai frumosi ani. Grabesc lucrurile si raman cu sufletul gol. Isi distrug sufletul, prezentul si viitorul. Nu reusesc sa se delecteze cu frumusetile vietii. Sa o inteleaga mai bine. Gresesc grav, iar aceasta greseala ii va urmari o viata. Le va ramane ca o cicatrice pe care o vor regreta, dar va fi prea tarziu pentru o schimbare.

Tinerii vor sa descopere viata int1ma, aventurandu-se in cele mai nesabuite aventuri. Din aceasta cauza au de suferit. Lacrimi, durere, remuscari.

Incurca placerile cu dragostea, dragostea care sa tina in timp, sa nu se comsume de la prima cearta sau incercare a vietii. Ei nu stiu cel mai important lucru: viata ne ofera tot ce meritam la momentul potrivit cu conditia ca sa o traim corect, fara acea rapiditate care nu ne permite sa traim fiecare varsta, cu bune si rele, cu miracolele pe care le are.

Apoi, cica tinerii se casatoresc din dragoste, fara a sti cum arata adevarata dragostea. Multe fete ajung sa spuna „DA” pe la 20 de ani si nu o fac din dragoste. Multi baieti sunt obligati sa se casatoreasca cu fete pe care nici nu le iubesc.

Asa ajung sa creada ca aceasta casatorie a fost un c0smar. Casatoria insa consta in disponibilitatea de a-ti lua un angajament, sa daruiesti oricum si oricat fara a dori ceva in schimb, un exercitiu de maturitate si vointa.

Totul insa se intampla invers: cand constientizeaza acest lucru, deja e semnat un act de d1vort si asa apar multe regrete…

Tinerii nu stiu sa traiasca viata cu adevarat, iar de pe urma grabei se aleg cu multe rani, cu idei gresite precum ca viata e un chin. Atunci, nici la 30 de ani impliniti, femeile spun ca nu mai vad rost in viata si barbatii nu mai vor sa fie cu nici o femeie.

La 40 se plictisesc intr-atat, ca vor sa se retraga undeva si sa nu mai stie de nimic. Asta pentru ca nu au trait la timp: nici dragostea, nici viata, nici omul de alaturi.

Conteaza cum iti traiesti viata, cum te atasezi fata de ea, cum inveti din greseli. Nu graba te face fericit, dar rabdarea si faptul de a sti sa profiti de viata.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.