"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − eighteen =

five × three =

Stiu, pe mama nu o mai iubesti.Poate ca nu mai arata asa cum arata cand v-ati casatorit.Poate ca a luat cateva kilograme in plus si i-au mai aparut cateva riduri.

loading...

Da,stiu, poate a fost mai rece si mai indiferenta cu tine, deoarece mi-a acordat mie toata atentia in ultima vreme.Eu nu am vrut sa-ti iau locul.Nu asta a fost intentia mea.Eu imi doream doar sa stam toti 3 pe canapea si sa ne uitam impreuna la desene animate.Imi doream doar sa aud de la fiecare cat de mult ma iubeste.

Eu nu sunt atat de mare incat sa te judec.Eu pot doar sa va iubesc pe amandoi in mod egal.Stii, tati, noi copiii, avem un suflet atat de mare, incat putem iubit doi oameni de-odata in mod egal.Dar tu, intr-o zi ai plecat. Am inteles ca ai divortat de mami si ca te-ai oferit sa-mi platesti pensie alimentara.Eu insa, sunt prea mic sa stiu ce inseamna aia.

Eu imi doresc doar sa ne vedem, sa ma intrebi ce am mancat sau ce vreau sa mananc, sa ne jucam impreuna, sa mergem la film si sa-mi spui zilnic ca ma iubesti, scrie wawlist.com.

La inceput, ma bucuram de fiecare data cand suna telefonul.Credeam ca esti tu.Abia asteptam sa te aud si sa-ti povestesc ce am mai facut si cat de dor imi e de tine.Dar, dupa cateva luni m-am oprit.Am inteles ca telefonul nu suna niciodata pentru mine si ca tu m-ai uitat.

Au fost momente grele pentru mine tati…Momente in care nu m-ai cautat deloc, in care am plans de dorul tau si m-am intrebat intr-una eu cu ce am gresit de te-am suparat asa de tare.

Dupa 2 ani de zile mami a venit si mi-a spus ca ma scoti la un suc.Nu pot sa descriu cat de fericit am fost ca te voi vedea.M-a imbracat cu cele mai noi hainute.Voiam sa fii mandru de mine ce mare si frumos am crescut.Mi-am facut o lista cu toate lucrurile care vreau sa ti le povestesc in tot timpul in care ai lipsit.De prietena mea de la gradinita, de motanul vecinilor, de prima mea compunere si de primul premiu castigat.

Am ajuns la un restaurant, ne-am asezat la masa si mi-ai comandat o inghetata si un suc.Eu am inceput sa-ti povestesc tot ce vroiam sa stii, dar am vazut ca nu m-asculti si ca te plictisesc.

Pe langa asta, telefonul iti suna intr-una.Atunci, am ascuns lista cu tot ce voiam sa-ti spun si am tacut.Am tacut, de teama sa nu te supar si eu si sa divortezi si de mine…

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.