"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 + fifteen =

nineteen − twelve =

Dacă aveți dorințe neîmplinite și vreți să vi se schimbe viața în bine, începând cu această zi de vineri, rostiți această rugăciune de mare ajutor.

loading...

Iată mai jos și textul rugăciunii:

“Doamne Iisuse Hristoase mă rog Ție în această zi sfântă de vineri. Tu, care ai puterea și Tu care le-ai spus ucenicilor Tăi: Petru, Iacov și Ioan, aleși de Tine să te însoțească pe Muntele Tabor, și Le-ai arătat lor că slava Ta se poate revărsa ca un mir asupra lumii, care să ne binecuvânteze viața de fiecare zi.

Doamne Iisuse, Tu care ești cu adevărat Raza tatălui Tău, trimite asupra mea o rază din strălucitoarea Ta lumină ca ea să mă călăuzească în clipele de supărare, când grijile mă suf0că, când nu mai am spor în munca mea, când dușmanii mă pândesc sau când boala mă învăluie fără să știu.

Ajută-mă pe mine, păcătosul, să găsesc drumul luminos de care am atâta nevoie, iar sufletul meu împietrit de necazuri să se elibereze de supărare și de spaima că viața mea va fi în continuare un c0șmar.

Ajută-mă, Doamne Hristoase, să mi se împlinească și marea mea dorință (numește dorința). Ajută-mă în acest moment de cumpănă din viața mea și arată-mi drumul care să-mi schimbe cursul vieții, să nu mai am parte de întuneric, de pagubă, de b0ală și de r4zbunarea dușmanilor adunați în jurul meu.

Amin”.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.