"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five + two =

fourteen − 11 =

Dacă vrei să-ți meargă bine în viață, ține cont de sfaturile unui bătrân de 90 de ani. Iată lucrurile de care trebuie să ții cont.

loading...

Nu cumpăra lucruri de care nu ai nevoie

Nu uita că viața nu e dreaptă, dar este totuși viața ta și trebuie să te bucuri de ea. Nu uita că atunci când ești bolnav, trebuie să lași totul deoparte și te îngrijești.

Nu cumpăra niciodată lucruri de care tu nu ai nevoie și dacă ai un prieten care plânge, plângi și tu împreună cu el. Dacă tu însă vrei să plângi, nu le spune altora durerea ta, plângi singur și descarcă-te.

Economisește întotdeauna pentru că nu știi când vei avea nevoie…

Nu lăsa niciodată trecutul să te distrugă, altfel îți vei strica prezentul. Nu îți compara viața cu a altora. Nu ști niciodată ce se întâmplă în casa și în sufletul lor.

Nu sta niciodată în relații t0xice, pentru că nu ști ce se întâmplă într-o clipă. Nu uita că nu e niciodată prea târziu ca să fii fericit.

Nu aștepta să vină bătrânețea să-ți afecteze sufletul și nu în ultimul rând, nu uita că Dumnezeu rezolvă totul!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.