"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven − four =

fifteen − seven =

Te-ai îndrăgostit până peste urechi și crezi că e cel lângă care vei sta tot restul vieții? Îți vindem un pont:iată care sunt semnele care îți arată că el e cel care îți trebuie.

loading...

Face totul să te facă fericită

E cel mai frumos lucru din lume să iubești și e de-a dreptul minunat să fii iubită. Iar dacă alesul tău vrea că mereu îți face pe plac și caută totul ca să îți fie ție bine, e clar că e cel care îți trebuie.

E mândru cu tine în momentul în care ieșiți împreună? Îți spune că vrea mereu să fie cu tine? E îndrăgostit și nu minte absolut deloc. Un bărbat responsabil e cel care nu se supără când tu ai nevoie de ceva, care vrea să împartă cu tine și bune și rele și mereu atent la dorințele tale.

Dacă l-ai întâlnit, nu-i da cu piciorul. Nu e morocănos atunci când sunteți împreună? Ba mai mult, chiar dacă nu a făcut-o până atunci, vrea să comunicați, să vă spuneți totul? Poți spune că l-ai găsit pe cel cu care merită să-ți petreci timpul și de ce nu, restul vieții.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.