"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 2 =

13 + 6 =

O zi reusita. O sa apelam la resursele interioare care sunt nelimitate, ca sa fim expeditivi cu treburile mai complicate, sa ne putem ocupa si de noi si de-ai nostri.

loading...

Vibratia zilei este 4 si o sa facem echipa frumoasa cu ai nostri si la treaba si la distractie, scrie stirileprotv.ro.

FECIOARA

Se poate sa munciti in plus si sa luati si bani pe masura efortului, sa fie un progres in plan profesional.

BALANTA

Vesti dintre cele mai bune din sfera sentimentala si o sa aflati care sunt intentiile partenerului de cuplu, ca poate are ganduri de casatorie.

SCORPION

Ati putea primi o invitatie la plimbare in strainatate, poate e o ceremonie, un eveniment festiv la care ati vrea s-ajungeti neaparat.

SAGETATOR

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa se-apropie din ce in ce de voi si sa aveti toate sansele sa formati un cuplu.

CAPRICORN

Se pare c-o sa dati de un anturaj care sa va sustina initiativele si o sa scutiti timp si efort, sa va mai ocupati si de voi.

VARSATOR

Sunteti prinsi intr-un iures al evenimentelor si o sa fiti prompti in replica, sa fie eficienta maxima in tot ce faceti.

PESTI

Se poate sa va coopteze niste parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect care v-ar aduce beneficii si-o sa acceptati daca nu sunteti prinsi cu alte treburi.

BERBEC

O sa deveniti si mai comunicativi, iesiti cu prietenii, ii mai chemati si pe la voi si o sa va umpleti frumos timpul de relax.

TAUR

E an bun de casatorie, cum am mai tot spus si oricum, promite sa va mearga si mai bine in relatia de doi, sa fiti fericiti.

GEMENI

Se poate ivi ocazia ideala sa va schimbati masina cu una noua, la mana a doua, depinde de cat ati strans in cont, sau cat va imprumuta banca.

RAC

Se poate sa va-ndragostiti pana peste cap si sa va bucurati ca n-o sa mai fiti singuri si neimpliniti sufleteste.

LEU

O s-aveti, se pare, ultimul cuvant intr-o negociere in care tineti la conditiile voastre si bateti palma la final.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.