"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × four =

6 + eighteen =

O s-avem prilejul o a doua sansa ca sa obtinem ceva pentru care ne-am luptat multa vreme si sa ne hranim sufleteste cu acest succes.

loading...

Vibratia zilei este 11 si o sa facem alegeri intelepte, scrie stirileprotv.ro.

FECIOARA

E bine sa rezervati un timp pentru mersul la doctor, sa vedeti cum stati cu sanatatea si sa interveniti prompt, daca e ceva. O sa puteti legaliza un act dupa ce veti face niste drumuri, sa luati aprobari, sa parcurgeti niste etape, ca nu se va putea dintr-un foc pur si simplu.

BALANTA

Vi se intinde o mana de ajutor ca sa perfectati o situatie, sa castigati un proces, sa va recuperati niste bunuri. E momentul sa va reinventati, sa faceti lucruri noi cu care sa-i impresionati pe sefi, pe colegii de breasla, sa deveniti si mai vizibili pe scena sociala.

SCORPION

In sfera sentimentala apar noutati pentru cei in cautarea sufletului-pereche si o sa va gasiti pe cineva care sa rezoneze cu voi pe mai multe planuri. Incep sa vina banii si sa va faceti planuri cu bataie lunga, sa va luati o casa, s-aveti mai mult spatiu pentru ca vreti sa va casatoriti.

SAGETATOR

Se poate sa va-ntelegeti cu un angajator si sa lucrati impreuna, o sa adunati chiar o echipa in jurul vostru si o sa dati lovitura in afaceri. Ideile pe care le-ati tot vanturat prind contur si cu ceva anume tot o sa iesiti in evidenta, ca vine anul vostru special si o sa se vorbeasca de bine despre voi.

CAPRICORN

Se poate sa faceti niste drumuri, sa plecati in deplasare si sa rezolvati treburi importante de serviciu. O s-aveti spor la treaba, vin si banii in mare viteza si o sa-i si cheltuiti, se pare, c-aveti ceva costisitor de cumparat – o masina, o casa, aparatura de ultima generatie.

VARSATOR

Poate faceti o rezervare pentru week-end, la munte, la mare, sa va distrati impreuna cu familia, cu prietenii. La voi, posibile noi pr0vocari care vor fi pe masura puterilor voastre si o sa treceti in alta clasa valorica, poate veti ocupa un fotoliu de sef, de profesor.

PESTI

Relatia cu partenerul de cuplu traverseaza o perioada de schimbari, de ambele parti si o sa pastrati ce e bun, o sa fie frumos. Se poate sa va gasiti altceva de lucru, o sa puteti face si niste studii, in paralel cu serviciul si o sa fie un mare progres, dupa o perioada in care nu se mai intampla nimic.

BERBEC

Poate va pregatiti de o plecare la sfarsit de saptamana si o sa faceti fata mai usor greutatilor din zilele care urmeaza. Va puteti interesa de o locuinta noua in care sa va mutati, e posibil s-o vindeti pe cea in care stati si sa va luati alta mai spatioasa, pentru ca vreti sa va casatoriti.

TAUR

Bine-ar fi sa va consolidati relatia cu fiinta iubita, sa eliminati tensiunile si puseurile de gelozie, sa fiti o echipa. Se-anunta bani de la serviciu, se poate sa luati si din particular si sa aduca si partenerul de cuplu mai multi bani in perioada asta si o sa fie consistent contul.

GEMENI

O veste buna de la cineva aflat la mare distanta si poate fi o confirmare de job sau ca ati fost admisi la o scoala. Intrevederi cu partenerii de afaceri, sponsori, va consultati poate si cu un avocat, inainte de a semna vreun act, sa fie totul in litera legii.

RAC

O sa va bucurati de prezenta cuiva care e in stare sa va faca viata mai frumoasa si sa fiti fericiti. O sa faceti un bilant financiar ca sa vedeti ce se-ntampla cu micile depozite de la banca, sa stiti daca v-ajung pentru planurile mai indraznete, o casa, o masina.

LEU

O sa apara si la voi cineva cu care puteti forma un cuplu si sa deveniti si parinti anul viitor. Un succes de grup, chiar daca mai sunt neintelegeri, o sa treceti peste si o sa castigati bani, vi se vor deschide niste usi si-o sa va luati avant sa atacati obiective si mai indraznete.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.