"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen + 12 =

17 − seven =

Oamenii sensibili sunt cei mai autentici si mai cinstiti oameni pe care ii veti intalni vreodata. Nu exista lucruri pe care sa nu ti le spuna despre ei insisi daca au incredere in sufletul tau bun.

loading...

Cu toate acestea, in momentul in care ii tradezi, ii respingi sau ii devalorizezi, ei isi schimba atitudinea.Ei nu vor sa raneasca alte persoane.Este impotriva naturii lor.Viata lor este un adevarat carusel.Vor sa anuleze greselile pe care le-au facut, scrie wawlist.com.

Traiesc cu vinovatie si durere constanta asupra situatiilor si neintelegerilor nerezolvate.Ei nu se pot hrani cu ura. Ei au nevoie de cea mai mare iubire pe care o poate oferi cineva.

Acest tip de persoana are nevoie de cea mai mare dragoste pe care o poate oferi oricine, pentru ca sufletul lor a fost infrant in mod constant de altii. Cu toate acestea, in ciuda a ceea ce trebuie sa treaca in viata, ei raman cei mai plini de compasiune care merita sa stie si cei care adesea devin activisti pentru cei cu inima fr4nta si neintelesi.

Acest tip de oameni sunt ingeri cu aripi rupte, care zboara doar atunci cand sunt iubiti.Aceste cuvinte au fost scrise de celebrul psiholog si scriitor Shannon Alder. Daca sunteti o persoana sensibila, atunci acest text este pentru dvs.

Oamenii sensibili merita mai mult decat poate sa le ofere aceasta lume.Ei sunt aici pentru a-i ajuta pe cei din jur sa vada si sa simta ceea ce adesea trecem cu vederea din lipsa de timp sau din cauza egoismului Fiti recunoscatori acestor oameni daca apar in viata voastra.

Daca sunteti o persoana sensibila sau aveti in viata dvs. o astfel de persoana atunci trebuie sa aveti grija de ea. Nu lasati sa va scape, deoarece este un inger. In ciuda greutatilor prin care ei vor trece, raman cei mai compasivi oameni.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.