"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Potrivit marilor cercetători ale fizicii cuantice, tot ce ne înconjoară este energie, viața este energie, iar omul aceeași energie.

Ce înseamnă asta? Că această energie ne influențează viața.

Gândurile modifică destinul

Mergând mai departe, gândul este cel care stă în spatele a tot ceea ce vrem să întreprindem în viață, pentru că totul începe în mintea noastră.

Cu alte cuvinte, gândurile ne ghidează viața. Iar ele se pot naște fie din energie negativă, fie din cea pozitivă. Totul depinde de felul în care noi gândim.

În consecință, nu fiți furioși, nu vă enervați pentru că veți crea gânduri rele, iar când sunteți bucuroși și fericiți toate gândurile voastre au energie pozitivă.

Mai mult, specialiștii au demonstrat că furia ne blochează sistemul imunitar pentru ore bune și în acest timp, în organism se poate declanșa orice boală. Și asta pentru că în tot acest timp suntem total lipsiți de apărare.

Concluzia e clară: cu cât avem gânduri mai bune, cu atât vom avea un destin fericit.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.