"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ai avut o relație cu bune și cu rele, a trecut o perioadă de când v-ați despărțit, însă brusc, fostul tău iubit începe să te caute din nou?

Nu te întoarce de unde ai plecat și nu rămâne niciodată prietenă cu el. Iată și care sunt motivele.

Fugi cât mai departe de el!

Indiferent ce sfaturi v-ar da unii sau alții legate de fosta relație pe care ați avut-o, e cel mai bine să faceți ce vă dictează inima. Iar dacă sufletului vostru i-ar fi fost bine lângă fostul, atunci cu siguranță că nu ar fi plecat de lângă ele.

Așadar, dacă acesta începe cu telefoane și sentimentalisme, vezi-ți de viața ta și nu te întoarce sub nicio formă.

Taie orice legătură cu el și nu accepta niciodată să fiți prieteni. Așa ceva nu se poate. Iar faptul că acesta vă cere asta, spune multe despre personalitatea acestuia.

Iar specialiștii spun că persoanele care vă cer asta, au tendințe manip ulative asociate cu narcisismul, psihopatia şi machiavellismul și de fapt ei nu vor decât să profite de pe urma foștilor parteneri. Nu aveți nevoie de așa ceva, ci doar să trăiți o viață frumoasă, așa cum meritați.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.