"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 + fifteen =

four + 6 =

Barbatul intretinut pare a fi un subiect tabu sau rusinos atat intre barbati, dar mai ales intre femei. Si ce se intampla daca ai un astfel de partener?

loading...

Uneori ai de castigat sau poate fi extrem de t0xic, scrie viva.ro.

Barbatul intretinut poate fi concentrat pe familie?

Din start, e de la sine inteles ca ambitiile in ceea ce priveste cariera sau o dezvoltare profesionala sunt minime sau chiar 0.

Un barbat intretinut are o nevoie de fuziune asemenea bebelusilor, are nevoie simbiotica ce presupune un intreg paletar: sa fie ingrijiti, protejati, ocrotiti, acceptati… Daca o femeie se simte confortabil cu asta este alegerea ei.

Exista varianta in care barbatul intretinut pur si simplu sa se concentreze pe ideea de cuplu, de familie, iar pentru el sa fie foarte in regula sa se ocupe de copii, de cumparaturi si de casa.

Asta presupune o schimbare de gen-rol traditional barbat-femeie, si de o partenera destul de dominatoare si cu o energie masculina care sa poata gestiona si accepta situatia.

Barbatul intretinut t0xic

Aici ne referim la vanatorii mai mult sau mai putin profesionisti, dar care au mai facut asta cel putin o data in trecut, la care exista un tipar deja stabilit ori conturat mental.

Poate chiar din propria familie le este cunoscut modelul acesta de relationare. Iar ei au o capacitate mica de empatie, conteaza nevoile lor pe care sunt dispusi sa si le satisfaca oricum, cel mai probabil nu sunt inclinati catre respectarea de reguli si norme sociale sau m0rale.

Indiferent de intentiile lui, nu poate fi salvat/intretinut daca nu are o partenera care sa accepte asa ceva, sa intre in dinamica aferenta.

Insa daca un barbat te doreste pentru banii tai si pentru stilul de viata pe care i-l oferi, cat de mult te poti baza pe el, cat de autentic te simti iubita si acceptata pentru cine esti tu ca persoana, esenta ta?

Ce primesti de la el, de ce anume fugi si ce maschezi cu ajutorul acestui barbat? Cateva intrebari la care ar fi bine sa iti raspunzi in liniste.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.