"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five + seven =

eight + ten =

Încetează să mai alergi după oamenii care nu apreciază timpul petrecut cu tine, poate că nu mai merită să fie în viața ta. Sau poate că nu au meritat niciodata.

loading...

Te-ai simțit vreodată dezamăgit că cineva apropiat îți acordă prea puțină atenție?

Te-ai gândit vreodată că investești mult mai mult în relații decât obții din ele? persoană să se oprească cel puțin un minut?

Te-ai gândit vreodată că acest lucru se poate întâmpla pentru că ești obișnuit să pui interesele altora mai presus de ale tale?

Gândește-te!

Când iubim foarte mult pe cineva, închidem ochii în fața multor lucruri. Iertăm ceea ce nu am crezut că vom ierta. Dar poate atunci când facem acest lucru, am putea deveni un exemplu bun pentru ei… Poate că, prin acțiunile noastre sau prin absența lor, le spunem că ne pot trata cu sau fără respect și iubire…

Dragostea ne obligă adesea să alergăm după oameni și toate aceste încercări zadarnice de a-i forța să ne acorde puțină atenție subminează respectul de sine și stima de sine. Și inima noastră se simte rănită, chiar dacă cardiologul susține că totul este în ordine.

Și deci trebuie să încetăm să o mai facem. Nu mai alerga dupa acei oameni!

Pentru prima dată, după o lungă perioadă de timp, pune-te pe tine și propriile tale interese pe primul loc, pentru că, de fapt, am fost întotdeauna, suntem și vom rămâne cei mai importanți oameni pentru noi înșine.

Și dacă oamenii te părăsesc și întrerup relațiile, ar trebui să încetezi să-i atragi, poate că nu mai merită să fie în viața ta. Sau poate că nu au meritat niciodata.

Și această desfășurare fără sfârșit se aplică nu numai relațiilor romantice – putem urmări oameni cu care dorim cu disperare să ne împrietenim.

Așadar, cum înțelegi că atunci când cauți atenția cuiva, cel mai probabil îți calci respectul de sine în picioare?

Dacă nu îți apreciezi propriul timp, cum poți aștepta ca altcineva să îl aprecieze?

Cum te poți aștepta să te respecte dacă în orice moment ești gata să renunți la tot ceea ce faci, doar pentru că acea persoană nu are timp, când ai tu?

De ce? Da, pentru că acțiunile tale, îți spui direct că altcineva este mai important pentru tine decât ești tu.

Deci, ce trebuie să facem pentru ca paharul de bunăstare să fie permanent plin cu fericire și încredere în sine?

Iată câteva sfaturi:

Nu alege oameni care nu te aleg niciodată.

Fii sincer cu tine însuți în legătură cu modul în care te simți cu adevărat în aceste relații.

Amintește-ți întotdeauna că ești o persoană minunată și uimitoare.

Amintește-ți că timpul tău este prețios.

Când vei recâștiga acea iubire pentru tine, pe care o meriți cu adevărat, dorința și nevoia ta de a alerga după cineva vor dispărea.

Sensul vieții tale nu constă în urmărirea unui obiectiv de atins, ci în alegere. Alege-te mereu pe tine!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.