"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Parintii nu dau nastere si cresc copii pentru ca acestia, la m4turitate, sa le implineasca visele sau sa le suplineasca vreo lipsa. Aceasta este o pretentie absurda.

Copiii sunt crescuti pentru ca, la un moment dat, sa se poata desprinde de parinti si sa-si asume in chip liber relatia lor cu Dumnezeu si cu intreaga lume. Bucuria parintilor trebuie sa fie mare atunci cand vad cum copiii se “rup” de ei si devin niste adulti responsabili si realizati.

Fericiti. Asta ar trebui sa isi doreasca un parinte de la copilul sau… Nu casele, masinile, profesia ar trebui sa ne faca mandri de copiii nostri ci sa ii vedem ca sunt linistiti, sa ii vedem inconjurati de dragoste, de o familie frumoasa, de grija si ca ei la randul lor duc mai departe invatamintele noastre cele mai de pret, scrie doxologia.ro.

Se spune ca nu exista oameni fara dusmani… Este posibil ca in lumea aceasta de lipsuri si dezamagiri sa nu descoperim prea multi prieteni in preajma noastra ci doar indivizi care se agita in jurul nostru ravnind la o bucatica din viata noastra gata facuta pentru a fi traita. Nu trebuie sa va cramponati prea mult de ei. Traiti-va viata in asa fel incat sa fiti pe placul lui Dumnezeu si a celor dragi, orice ai face si oricat ai incerca nu vei putea fi pe placul tuturor.

Nimeni nu stie mai bine decat TINE ce te face fericit, ce mancare iti place, ce haine vrei sa porti sau ce fel de haine sau machiaj vrei sa porti. Viata m-a invatat ca nimic nu conteaza mai mult decat felul in care te simti TU cu TINE. Intalnesc tot mai multi oameni carora le este frica de parerea oamenilor din jur, iar asta mi se pare tare trist, pentru ca incercam sa fim cum vrea societatea si uitam sa fim cum vrem noi sa fim.

Trebuie sa te gandesti ca nimeni nu te poate face nefericit, decat daca tu permiti lucrul asta, tot ce pot sa faca oamenii este sa iti creeze o stare de disconfort. Atat. Fericirea ta depinde numai de tine, de deciziile pe care le iei, de oamenii pe care ii ai in jur si de felul in care alegi sa iti traiesti viata. Nu uita ca, relatiile si prietenii tai, te reflecta pe tine insuti! Asadar, fa exact ceea ce te face PE TINE fericit, invata sa te respecti atat pe tine, cat si pe oamenii din jurul tau, astfel incat sa fii impacat sufleteste.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.