"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Îți plac florile? Atunci trebuie să ști că floarea care îți este cea mai dragă, definește caracterul pe care îl ai. Iată ce trebuie să știe domnul care-ți oferă un buchet de flori.

Dacă ești fascinată de bujori, ști să îți trăiești viața la maxim

Faci parte din categoria doamnelor fascinate de bujori? Înseamnă că ști să îți trăiești viața la maxim și să le faci mereu surprize plăcute altora.

Pe de altă parte, doamnele care iubesc calele au mare încredere în destinul lor și vor avea parte de o căsătorie fericită.

Dacă sunteți îndrăgostite de crini, sunteți pline de grație, admirație, dar și compasiune față de cei din jur.

Energică și deschisă este femeia care iubește floarea soarelui, iar cele care preferă gardenia vor mereu să plece în locuri exotice.

Dacă iubiți garoafele, sunteți mereu de ajutor celorlalți și vă feriți de oamenii răi, iar dacă hortensia este floarea voastră preferată atunci aveți un caracter puternic.

Nu în ultimul rând, cei care adoră irișii nu vor avea niciodată o viață de rutină, iar cele care preferă lalelele se vor implica în tot felul de lucruri.

Și dacă nu puteți sta fără trandafiri, atunci sunteți plină de pasiune, romantism și emotivitate.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.