"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

V-ați gândit vreodată de ce vă simțiți dintr-o dată rău în prezența anumitor persoane?

Răspunsul este unul singur: pentru că aceștia au o energie toxică. Cum să vă feriți de această energie negativă, aflați acum.

Nu cerșiți iubire!

PUBLICITATE

Aveți nevoie de părerea altora despre cum arătați, cât de bine lucrați sau cât de minunați sunteți? E cea mai mare greșeală să cerșiți atenție și iubire, pentru că veți fi atrași de câmpul acelei persoane.

Cine vă place bine, cine nu, el va pierde! Pentru a nu trece prin mari deziluzii aveți grijă cui vă destăinuiți și pe cine acceptați în viața voastră.

Mare atenție trebuie să aveți la oamenii care vă iau energia, așa numiții vamp1ri energetici, pentru că nu aveți nevoie de așa ceva în viața voastră.

PUBLICITATE

Specialiștii spun că viața voastră depinde de cum vă gestionați gândurile și emoțiile. Important este cum vă percepeți voi, nu ceilalți. Nu depindeți de nimeni și drept urmare nimeni nu are dreptul să vă spună ce să faceți.

Mergeți cât mai des în natură și vă veți găsi echilibrul!

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]