"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × 1 =

14 − eight =

Vrei să ști dacă stai lângă un narcisist?

De multe ori ai auzit pronunțându-se cuvântul narcisist, dar nu ști cum este o astfel de persoană? Iacă câteva semne ca să îți dai seama dacă ai un astfel de om lângă tine.

Nu-și vor asuma niciodată eșcurile

Ai cunoscut o persoană care, indiferent de situație, nu-și va asuma eșecurile și imperfecțiunile? Poți fi sigur că acesta este un narcisist.

De asemenea, privește cu atenție la oamenii care încearcă mereu să impresioneze și fac absolut tot ce pot ca să-și mențină o imagine falsă.

În plus, o persoană care e narcisistă își dau o importanță deosebită și se văd extrem de inteligenți, sperând, dacă sunt femei, că-și vor găsi jumătatea, bineînțeles un bărbat perfect.

Tot narcisiștii sunt cei care se ridică mereu pe un piedestal deși sunt îndărătnici și încăpățânați, iar dacă au senzația că sunt neglijați de oamenii din jurul lor, nu uită niciodată și cu prima ocazie, se vor răzbuna.

Nu în ultimul rând, narcisiștii sunt obs3dați de a fi avea succes, putere și a fi mereu în centrul atenției.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.