"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

În ultima perioadă, sunt tot mai multe cuplurile care se despart.

Care să fie motivul real? Specialiștii spun că pentru a reuși să construiești o relație de iubire solidă astăzi este foarte complicat și puțini sunt cei care știu cum să o facă.

Nu există relație fără compromisuri

PUBLICITATE

Vrei să ști care este primul secret al unei relații de durată? Compromisul din partea ambilor parteneri. Nu uita atunci când te căsătorești, că fiecare vine cu problemele lui în spate,cu tabieturile lui, pe care tu, ca partener, trebuie să i le accepți.

Și dacă nu îți place ceva spune, dar nu pe un ton jignitor, fără țipete, ci pur și simplu comunică cu cel de lângă tine. Dacă nu vei fi atent la nevoile partenerului, atunci nu te aștepta ca el să fie lângă tine atunci când ai nevoie.

PUBLICITATE

În plus, dacă nu vei spune ce ai pe suflet, vei aduna multe frustrări și situația se poate agrava. Acordă-i celui de lângă tine libertate și mai ales încredere. Permite-i câteodată să iasă cu prietenii, așa cum și tu îți dorești să stai la o caf3a cu cea mai bună prietenă. Vi se va face dor unul de celălalt și acasă veți retrăi momente de neuitat.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]