"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × one =

three × 1 =

Pavel Bartos a fost de trei ori emotionat luni, odata cu inceperea anului scolar, deoarece toate cele trei fiice ale sale au inceput cursurile. Iata ce mari si frumoase au crescut!

loading...

Pavel Bartos (44) are cu ce se mandri, chiar daca, acasa, se afla in totala minoritate – are trei fete una si una si cu sotia patru! Peste cativa ani, ca sa parafrazam titlul unei povesti celebre, actorul va deveni… socrul cu trei gineri, dar pana atunci mai e ceva vreme. Deocamdata, cele trei fiice ale sale si ale Ancai, sotia sa, trebuie sa-si definitiveze studiile, scrie viva.ro.

Acum cateva zile, actorul le-a facut cunostinta fanilor sai de pe contul de socializare cu Eva, Rita si Sofia, prin intermediul unei fotografii emot1onante, facuta in prima zi de scoala, in dreptul careia a scris „Gradinita, scoala generala si liceu”. Cu siguranta, pentru Pavel Bartos si pentru sotia lui nu este usor, dat fiind ca fetitele, niste adevarate domnisoare, toate blonde si frumoase, sunt in trei etape scolare diferite.

Pentru Pavel Bartos primeaza familia

Desi este extrem de ocupat cu filmarile la Vocea Romaniei si Romanii au talent, prezentatorul nu-si neglijeaza familia, sotia si fiicele sale fiind cele mai importante pentru el:

„In ultimii doi, trei ani, am inceput, totusi, sa am din ce in ce mai mult timp liber. Cumva, imi pot aranja timpul acum. Ca sa-ti spun sincer, anul asta a fost prima data cand am avut concediu o luna si jumatate. Eu nu am avut niciodata atata vacanta, aveam maximum sapte, opt zile. Ei, anul acesta, vreme de trei saptamani, am vizitat un loc, urmatoarea saptamana alt loc, chiar a fost incredibil. Din acest motiv, de exemplu, eu nu prezint evenimente si aleg sa nu am activitati de Revelion si de Craciun sau in preajma acestor sarbatori. Din 22 decembrie pana in 5 ianuarie, eu sunt al familiei”, a declarat Pavel Bartos intr-un interviu.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.