"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen + 17 =

1 × 3 =

„Invidia este de o mie de ori mai rea decât înfometarea, deoarece invidia este foamea spirituală” – Miguel de Unamuno, filosof spaniol.

loading...

„Dacă râsul este contagios, haideți să suferim de o ep1demie”.

Probabil că te-ai întâlnit cu o situație în care pur și simplu străluceai de fericire, așa că ți-ai dorit să împărtășești acest sentiment cu întreaga lume și, ca răspuns, ai primit doar priviri înclinate și dezaprobatoare.

De ce lumina ta interioară este atât de enervantă pentru oamenii care trăiesc în întuneric?

Așa este, acest lucru se întâmplă mereu. În viața noastră există oameni care sunt literalmente plini de lumină și luminează tot ce este în jur, iar cei care „stau în beznă” ne orbesc de toxicitatea lor.

Cel mai uimitor lucru este că aceste „lămpi” toxice apar exact în momentul în care suntem fericiți și vrem să „îmbrățișăm întreaga lume” – să împărtășim bucuria.

„Invidia este de o mie de ori mai rea decât înfometarea, deoarece invidia este foame spirituală” – Miguel de Unamuno, filosof spaniol.

De fapt, nu ai nevoie de acești oameni, sunt foarte distructivi. Într-adevăr, prietenii adevărați sunt cei care nu numai că își pun umărul la bătaie, în momente dificile și te susțin, dar și împărtășesc bucuria și fericirea cu tine.

Lumina și întunericul fac parte din natura umană. Cineva din iubire are lumină, cineva din ură are întuneric, adică invidie și mânie.

Problema este că trebuie să comunicăm cu acești „purtători ai întunericului” și, din păcate, să spunem, ne otrăvesc „lumina”.

Lumina sufletelor celor întunecați ne „0trăvește”.

Cert este că unii oameni trebuie să ia lumina de la tine pentru a se simți mai bine. Într-adevăr, nu doar răul trăiește în sufletul lor, ci și invidia le curge prin vene.

Sunt asemeni ciupercilor care par a fi comestibile, dar de fapt sunt un pericol pentru viața ta.

Același lucru se întâmplă și cu acești oameni răi: ei se bucură de încrederea noastră, ne jură dragoste și prietenie veșnică, dar în realitate vor un singur lucru – să ne otrăvească.

Pentru ca noi să nu mai strălucim atât de luminos, deoarece îi enervează bucuria noastră.

Dar, dacă o persoană nu este în măsură să ne împărtășească fericirea, atunci ce facem alături de ea?

Stinge lumina, dar aprinde-o pentru tine!

În „oamenii întunericului” bucuria altcuiva pr0voacă disconfort și agresivitate. Doar nu credeai că are ceva personal cu tine!

Nu, reacția nesănătoasă este asociată exclusiv cu leziunile și complexele sale.

Lumina ta ar trebui să strălucească și să lumineze această lume cu bine și bucurie. Iar oamenii care trăiesc în întuneric nu ar trebui să se amestece cu lumina ta.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.