"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − seven =

4 × 1 =

“Deznadejdea – este atunci cand au trecut 40 de zile si tu stai langa m0rmantul unui om drag tie si intelegi ca nu este un vis urat, nici macar o gluma proasta, si ca de astazi va trebui sa traiesti la fel ca inainte, doar ca fara omul pe care il iubesti.

loading...

Tu nu vei putea face nimic pentru a schimba asta, alegerea a fost facuta de sus, scrie altarulcredintei.md.

Iata ce este cu adevarat deznadejdea!

Nu sunt acele lucruri precum: nu am un serviciu, m-a lasat iubitul, iubita este o nenorocita, nu am ce sa imbrac, timpul de afara este urat sau nu am suficienti bani. Atat timp cat traiesti, ai un milion de optiuni si iesiri din anumite situatii!”

Konstantin Habensky – nu este doar un actor minunat, dar si un om cu litera mare. In anul 2007 i s-a nascut un fecior, dupa care sotia sa a aflat ca are canc3r. El si-a vandut casa, iar toate onorariile le-a dat pentru tratamentul medical, intrand in datorii.

Un an mai tarziu, sotia lui a trecut in nefiinta. De atunci, el traieste intr-un apartament si aproape toate veniturile lui le d0neaza. Pana in prezent, actorul rus a salvat de canc3r cerebral aproximativ 150 de copii.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.